Salah satu ringkasan daripada sidang media terbaru Perdana Menteri Tun Mahathir semalam ialah bonus raya 2018 bagi penjawat awam sempena menyambut Aidilfitri yang bakal menjelma. Tahniah diucapkan kepada semua penerima bonus.

Mereka yang layak ialah gred 41 dan ke bawah sebanyak RM400 manakala bagi pesara pula sebanyak RM200.

Rata-rata terdapat golongan yang tidak puas hati kerana tidak tergolong dalam kumpulan yang layak dapat bonus raya 2018 ini. Sebaliknya, ada juga yang memahami keadaan kewangan negara kini yang berhutang lebih 1 trillion Ringgit Malaysia!

Sedang kita ‘meroyan’ tak dapat bonus, adalah lebih baik kita memikirkan yang ada golongan lain yang lebih memerlukan bantuan ini.

Bercakap tentang bantuan kerajaan ni, tahun ini masuk tahun keenam Ain tak menikmati bonus-bonus ini. Sejak resign dari government lah kiranya hehe.

bonus raya 2018

Bonus Raya 2018 : Kan best kalau dapat bonus setiap bulan?

.

Bonus Sekali Setahun Vs Bonus Setiap Bulan

Kalau dulu masa masih berkhidmat di hospital kerajaan, Ain dapat bonus raya sekali dalam tahun.

Berbeza dengan sejak 4 tahun yang lepas, Ain ada pilihan lain untuk menikmati bonus setiap bulan dari bisnes Shaklee! =)

Bisnes Shaklee ni mudah sahaja tuan-tuan dan puan-puan sekalian. Berbekalkan modal serendah RM68.90 sahaja untuk pendaftaran, anda dah boleh kembangkan bisnes ini ke seluruh Malaysia.

Semudah menggunakan produk Shaklee (USE), merasakan sendiri kesan superb suplemen Shaklee, berkongsi kebaikan suplemen Shaklee dengan orang lan (SHARE). Dan akhir sekali membina empayar bisnes anda di seluruh Malaysia (BUILD).

Produk Shaklee ni produk evergreen. Sentiasa dicari orang sebab isu kesihatan ialah isu global dan berterusan. Tak pernah ada orang yang tak pernah sakit kan?

Ditambah pula dengan pemakanan tidak sihat zaman sekarang, gaya hidup tidak sihat, selalu tertekan dan terdedah dengan pencemaran. Semua ini menyumbang kepada keperluan suplemen sebagai makanan tambahan.

Boleh baca entri Suplemen, Keperluan Atau Kehendak? yang pernah Ain share sebelum ini.

Sebab itulah industri suplemen berkembang dengan pesat semenjak berpuluh tahun ini, sampai nak pilih mana satu pun boleh mengelirukan.

bonus raya 2018

Bonus Raya 2018

.

Ye Ke Shaklee Syarikat Nutrisi Terbaik?

Untuk memilih suplemen kesihatan yang akan masuk ke dalam badan menjadi darah daging, pastikan pelaburan anda berbaloi.

Jangan kerana harga sesuatu suplemen itu murah, anda mengabaikan kesan sampingan memudaratkan yang bakal terjadi. Selidik dahulu tentang latar belakang suplemen itu.

Bila mana orang tanya kenapa perlu pilih Shaklee, inilah jawapannya:

  • bahan-bahan untuk pembuatan vitamin Shaklee diformulasi berasaskan sains, ada bukti klinikal, bukan kelentong macam cerita dongeng cerita kat budak-budak ya
  • ada bukti yang ianya selamat diambil, bebas bahan terlarang contohnya steroid (ambil steroid mestilah rasa bertenaga, tapi kesan sampingan macam mana pula?)
  • sejarah lama dengan reputasi unggul. Vitamin pertama (Vitalized Mineral) dihasilkan pertama kali pada tahun 1915, dah lebih 100 tahun dan sehingga kini masih wujud dengan nama Vitalea (antara multivitamin tertua dunia)
  • berkomitmen melakukan perkara yang benar dan berharmoni dengan alam sekitar
    • contohnya pihak NASA mintak Shaklee cipta suplemen untuk para angkasawan ke bulan, maka terhasillan AstroAde yang banyak mempengaruhi kesihatan mereka
  • hanya Shaklee ada Landmark Study 1 & Landmark Study 2 dengan keputusan yang stunning dan strong!
  • terdapat Bahagian Kajian dan Pembangunan, Sumber Manusia dan peralatan yang hebat

.

Shaklee Innovation Center dibuka pada 20 April 2015.

.

Macam Mana Nak Dapat Bonus Setiap Bulan?

Dengan menggunakan teknik USE, SHARE, BUILD tadi, anda akan dibimbing secara eksklusif secara online.

Coaching dilakukan secara one-to-one atau berkumpulan, di mana masing-masing berkongsi ilmu bisnes, tips marketing berkesan dan testimoni-testimoni real dari diri sendiri dan customers masing-masing.

Seseorang yang bergelar ahli sah Shaklee juga layak menyertai talk dan training oleh pihak Shaklee yang dilakukan setiap bulan. Dari sinilah anda akan mendapat info yang betul tentang sesuatu produk.

bonus raya 2018

Bonus Raya 2018

.

Berapa Bonus Shaklee Setiap Bulan Tu?

Untuk pengedar biasa, anggaran bonus ialah sekitar RM30 sehingga RM400 sebulan.

Bagi pengedar yang lebih aktif, kebiasaannya berjaya menjana bonus antara RM400 sehingga RM1000.

Dan pengedar tetap pula boleh menjana lebih dari RM1000, dari empat angka ke lima angka dan ada yang berjaya membuktikan bonus enam angka setiap bulan adalah tidak mustahil!

Berapakah bonus yang anda mahu, anda sendirir yang tetapkan dan usahakan. =)

So, sekarang anda buat pilihan…

Nak Bonus Sekali Setahun Atau Bonus Setiap Bulan?

Daftar Ahli Segera Untuk Dapat Bonus Setiap Bulan atau anda boleh Whatsapp Ain untuk konsultasi lanjut.

Kategori

Arkib

SUBSCRIBE

WhatsApp chat