Senaman Untuk Hilangkan Dagu Berlapis

Dagu berlapis, lebih dikenali sebagai 'double chin' dalam masyarakat kita ialah hasil pengumpulan lemak di bawah dagu (submental fat). Pengumpulan lemak ini menyebabkan dagu kelihatan hodoh kerana berlapis-lapis. Ianya terjadi disebabkan faktor tertentu seperti...

read more

Resepi Kek Batik Coklat Sedap & Mudah

Baru-baru ni, mak Ain request buatkan kek batik untuk makan lepas lunch. Dah lama jugak rasanya tak buat kek batik ni. Sejak pertama kali buat memang semua family Ain gemarkannya. Pernah buat untuk raya puasa, satu loyang licin dimakan dek sepupu-sepupu belah encik...

read more

Resepi Bubur Asyura Utara

Rasanya masih belum terlambat untuk buat bubur Asyura kan, walaupun Hari Asyura dah berakhir beberapa hari lepas. Kali ini, Ain buat bubur ni sebab nak tunaikan permintaan mak yang teringin nak makan bubur Asyura. Asalnya, mak request nak join kalau-kalau group taman...

read more

Zinc Complex Shaklee Is Back!

Zinc Complex Shaklee, kembali sebagai Zinc Plus. Setelah bertahun-tahun lamanya menyepi, pasti penggemar Zinc Complex tersenyum lebar. Kerana ianya bakal kembali pada bulan Oktober 2018 ini! . Apa Itu Zink? . Zink ialah sejenis mineral surih yang merupakan komponen di...

read more

Basic H Shaklee Pencuci Serbaguna

Basic H Shaklee ialah pencuci serbaguna yang menjadikan kerja-kerja mencuci di rumah jauh lebih mudah dan berkesan. Pencuci dengan 1000 kegunaan ini akan menjadikan setiap permukaan di rumah anda bersih tanpa kotoran terutamanya bahan-bahan yang membahayakan. Ianya...

read more

Kategori

Arkib

SUBSCRIBE

WhatsApp chat