buku medik preloved malaysia.

Assalamualaikum dan salam sejahtera korang. Kemas-kemas meja dan bilik baru ni terjumpa balik buku-buku medik yang Ain guna masa belajar dulu.

Kot ada yang tercari-cari atau kenal sesiapa yang tengah survey buku-buku rujukan medik, Ain ada beberapa buah untuk let go.

Sayang tu sayang juga. Tapi dah beberapa tahun tak guna. Rasa lebih baik jual pada yang memerlukan InsyaaAllah.

Ini senarai buku yang Ain nak let go ya:

  1. Harrison’s Principles of Internal Medicine Volume I & II – RM150 each Volume
  2. Snell Clinical Anatomy for Medical Students – RM90
  3. First Aid for the O&G Clerkship – RM80
  4. O&G Principles for Practice – RM90
  5. Gyneacology by Ten Teachers – RM30
  6. Obstetrics by Ten Teachers – RM60
  7. Neurology & Neurosurgery Illustrated – RM90
  8. Lange Basic & Clinical Pharmacology – RM80

.

Harga semua negotiable. Kalau ambik 2 buku dan ke atas, Ain diskaun lagi 10%, kalau ambik semua RM450. Jualan buku-buku ni untuk COD atau pickup sahaja sebab Ain tak free untuk ke pejabat pos. Kalau vitamin Shaklee takpe klik klik online, then Shaklee akan poskan hehe. COD area ialah around Seberang Jaya, Sungai Dua, Kepala Batas, Bertam.

Mintak tolong share ya kalau kenal siapa-siapa yang tengah cari buku-buku ni. Terima kasih daun keladi.

Boleh call Ain terus 0164214704 untuk beli.

WhatsApp chat