cara hilangkan parut chicken pox

.

Anda sedang tercari-cari cara hilangkan parut chicken pox dengan berkesan? Nak cuba produk bukan-bukan bimbang plak ada bahan kimia la, bahan terlarang la, tak selamat la atau lain-lain?

Mari baca ‘cerpen’ sis kat bawah ni. Sis ni punyai masalah parut chicken pox penuh satu muka. Perempuan pulak tu kan, mestilah penting amat nak jaga kecantikan kulit muka.

Macam mana sis ni berusaha hilangkan parut chicken pox nya? Jom baca sama-sama.

.

“12 Mac 2018 adalah tarikh yang saya kena ingat sampai bila-bila sebabnya pada tarikh inilah saya diserang chicken pox. Boleh dikatakan agak teruk bila seluruh muka saya dipenuhi oleh rash chicken pox! Sebelum kena chicken pox, muka saya agak bersih tanpa parut.

Alhamdulillah. Waktu tu Shaklee keluarkan skincare Youth. Memang rezeki saya untuk pulihkan kulit muka dengan Shaklee. Jadi saya pun cuba Starter Set Youth.

Setelah sebulan gunakan Youth, perubahan dah boleh nampak – parut di muka makin pudar!

Orang sekeliling dah mula tegur, “Eh, muka Eja dah nampak ok la.”, “Eh, parut chicken pox dah tak nampak sangat.”

Saya rasa bersyukur sangat bila kulit muka dah semakin beransur pulih.”

.

cara hilangkan parut chicken pox

Disclaimer : Kesan produk Youth ke atas individu adalah berbeza-beza. Youth ialah produk penjagaan kulit berasaskan sumber semulajadi dan bebas bahan kimia. Ianya merawat kulit dari dalam secara perlahan-lahan. Kesan mungkin lambat bagi sesetengah individu tetapi percayalah, menggunakan Youth secara konsisten sangat berbaloi.

.

7 Sebab Kenapa Youth Skincare Ialah Cara Hilangkan Parut Chicken Pox Yang Terbaik?

.

  1. Diformulasi daripada ekstrak semulajadi 100% menjadikannya sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif
  2. Youth telah menjalani ujian klinikal Skin Age Index Test yang mana 100% wanita yang diuji mendapat kulit yang lebih muda dan sihat. 2/3 pula berjaya mengubah usia kulit sedekad lebih muda!
  3. Bahan-bahan aktif Youth terkandung dalam setiap produk Youth (bukan di dalam serum sahaja) yang bertindak ke atas pelbagai faktor penuaan kulit
  4. Bebas bahan kimia yang boleh dipersoalkan
  5. Diiktiraf pakar-pakar kulit bertaraf dunia
  6. Telah diuji oleh pakar oftalmologi (pakar mata)
  7. Anda takkan jumpa skincare seperti Youth kerana ianya telah dipaten (8 paten) dan bakal dipatenkan

.

Dapatkan Youth Starter Set sekarang juga dengan harga runcit RM850. Lebih bijak lagi, daftarlah sebagai ahli untuk menikmati LEBIH penjimatan harga Youth dan cashback RM32.

Hubungi Ain jika anda berminat.

Jika bayi dan anak kecil anda pula yang kena chicken pox bagaimana pula? Klik Cara Hadapi Anak Chicken Pox untuk info.

.

Klik gambar in untuk order dan konsultasi lanjut.

Categories

WhatsApp chat