hilangkan keputihan dengan cepat

Hilangkan Keputihan Dengan Cepat | Untuk wanita yang dah lama alami masalah keputihan yang banyak, Ain tahu anda berada dalam keadaan tak selesa setiap hari!

Mana taknya. Panty almost all the time pun boleh basah lencun. Ada tu yang pakai panty liner pun tak membantu, sama jgak basahnya!

Isy, rimasss!!!

Tapi sekarang, anda dah boleh katakan selamat tinggal selamanya kepada keputihan.

Dengan Alfalfa Shaklee, anda dapat hilangkan keputihan dengan cepat!

Tiada lagi ‘basah-basah’ setiap hari. Boleh jimat duit jgak tak perlukan panty liner lagi. Hahaha!!!

Seriously tau korang!

Berdasarkan pengalaman Ain sendiri yang dah amalkan Alfalfa setiap hari (kecuali sepanjang mengandung Ain tak ambil).

Tahun ni pun nak masuk tahun keenam konsisten Alfalfa. Keputihan memang dah tak ada.

Alfalfa memang berjaya hilangkan keputihan dengan cepat Alhamdulillah.

Dulu perlukan panty liner 2-3 kali tukar sehari. Sekarang tak payah panty liner pun masih kering. Alhamdulillah. Kita usaha je kan…

Meh kita tengok feedback orang lain juga…

hilangkan keputihan dengan cepat

“Jika keputihan, saya ada pengalaman customer saya makan Garlic Complex dan Alfalfa Complex. Dan Alhamdulillah mereka repeat makan Garlic Complex dan Alfalfa Complex kerana rasa kurang dah keputihan.”

 

hilangkan keputihan dengan cepat

“Saya nak share testimoni. Hari tu saya tanya dalam group ni macam mana nak stabilkan period lepas jadi kacau bila after on steroid. Saya ikut saranan makan Alfalfa dan GLA. Alhamdulillah, period kembali normal dan keputihan boleh kata takde dan sangat sikit. Syukur Alhamdulillah.”

 

hilangkan keputihan dengan cepat

“Best Alfalfa ni sebab saya resdung kuat. Dulu seafood, budu, belacan, cencaluk tak boleh sentuh langsung. Sekarang Alhamdulllah dah boleh makan seafood. Biasa sehari saya ambil dalam 5 biji. Tapi kalau makan budu, belacan, saya ambil Alfalfa lebih dalam 10 biji. Memang hilang gatal-gatal muka yang macam meremang atau ada benda-benda halus merayap tu. Keputihan pun dah hilang. Sekarang dah tak perlu nak pakai pantyliner dah.

Eh, kejap! Ada lagi testimoni pasal keputihan ni ha…Hehehe…

hilangkan keputihan dengan cepat

“Iye. Baby saya G6PD. Saya tak berani makan Alfalfa. Tapi bila kuning dah habis, saya try jugak. Mula dengan sebiji sehari. Dua biji. Dan sekarang 10 biji. Alhamdulillah baby ok. Dan yang lagi best, dah takde keputihan langsung. Sampai saya dah tinggalkan terus pantyliner yang bertahun-tahun saya pakai.”

 

hilangkan keputihan dengan cepat

“Assalamualaikum. Saya nak share testimoni untuk diri sendiri. Mulanya ambil Alfalfa untuk milkbooster je. Stiap hari konsisten ambil 5 biji sehari. Selepas 2 mingu consume Alfalfa, datang bulan period bulan tu lama sangat. Biasa 5 hari je. Tapi kali ni lebih kurang 2 minggu. Darah keluar banyak berketul2. Mungkin darah nifas haritu tak keluar habis. Alfalfa kan detox darah. Then, habis je period, perut rasa lebih kempis. Dan part paling best keputihan dah takde. Alhamdulillah, Alfalfa Shaklee memang terbaik. Sekarang pun still makan untuk kesihatan dalaman.”

 

hilangkan keputihan dengan cepat

“Set Resdung buat saya tambah sihat. Sakit kepala sangat kurangm kulit makin bersih, gatal-gatal badan walaupun yang dulunya tak makan seafood sangat gatal, pun dah kurang sangat-sangat. Memang best sangat. Keputihan pun kurang. Memang banyak manfaat dapat.”

 

hilangkan keputihan dengan cepat

“Anak dara saya umur 14 tahun jerawat-jerawat pasir hilang dengan Alfalfa. Keputihan pun hilang.”

.

Kenapa Alfalfa Shaklee Boleh Hilangkan Keputihan Dengan Cepat?

.

Sebab Alfalfa Complex Shaklee totally berbeza!

Alfalfa Shaklee dihasilkan daripada daun alfalfa premium yang ditanam di California Antelope Valley yang subur dan bebas bahan kimia.

Daun alfalfa dituai hanya apabila telah mencapai kematangan mutlak iaitu selepas 2 tahun.

Ini untuk memastikan daun alfalfa yang dijadikan suplemen kaya dengan nutrisi dalam tanah.

Nutrisi yang terkandung di dalam Alfalfa Shaklee terdiri daripada lebih 300 nutrien semulajadi termasuk jumlah klorofil yang 4 kali ganda lebih banyak dari sayuran hijau yang lain!

Oh ya, Alfalfa Complex ni produk signature Dr. Forrest C.Shaklee, dicipta sejak tahun 1950an. Tak ada pada jenama lain ya.

.

Berapa Harga Sebotol Alfalfa Complex?

.

Sebotol Alfalfa saiz kecil (330 biji) berharga RM57.50 (retail price).

Manakala yang bersaiz besar (700 biji) pula berharga RM102.50 (retail price).

Nak harga lebih murah, join lah ahli. 🙂

“Bai-bai keputihan…”

.

Klik gambar ini untuk order dan konsultasi lanjut. Nak info lanjut tentang produk untuk keputihan pula, klik Alfalfa Complex.

DISCLAIMER : Produk ini bukant bertujuan mendiagnos, merawat, menyembuh, mencegah sesuatu penyakit. Dapatkan nasihat doktor yang merawat dahulu untuk ‘exclude’ penyebab keputihan yang lebih serius seperti jangkitan kulat dan penyakit kelamin.

Kategori

Arkib

SUBSCRIBE

WhatsApp chat