Cara Mudah Semak Scammer Online

Cara Mudah Semak Scammer Online

Zaman sekarang ni, ramai yang sudah menjadi mangsa scammer dengan pelbagai modus operandi. Termasuk suami Ain sendiri, pernah ditipu lebih RM1000. Pengajaran yang besar buat kami supaya tidak mudah mempercayai penjual-penjual online. Dan rupanya ada cara kita boleh...
Birthday Giveaway by MaisarahSidi.com

Birthday Giveaway by MaisarahSidi.com

Bismillahirrahmanirrahim… Lama tak join GA. Walaupun baru pertama kali menjejak di blog Mai, Ain ucapkan selamat hari lahir semoga panjang umur murah rezeki untuk Mai. Suka dengan blog Mai yang pinkish girlish kemas tak sarat tu. Padan sangat dengan title Mai as...
PENTING : Info Tentang Tayar Kereta

PENTING : Info Tentang Tayar Kereta

Wanita ni, asal ada kereta, masuk kereta boleh start enjin dan bergerak, ok dah tu kan? Pastu bila tiba-tiba enjin mati ke, kereta berasap ke, tak boleh start ke, baru nak calling-calling ayah or husband. Haha! Tak payah nak tengok wanita lain. Ain sendiri boleh...