First time dengar harga Youth Shaklee yang full set sampai lebih RM1k memang rasa nak menangis lah! Dah kenapa Shaklee ni jual mahal-mahal tak nak bagi orang pakai ke? Tapi yang menghairankan jgak, even harga Youth macam tu, still macam goreng pisang panas!

Kali pertama launch dan dijual kepada public, dalam 3 hari dah start licin di beberapa cawangan. Masuk plak batch Youth yang kedua, tak sampai 2 minggu dah out of stock. Shaklee plak berusaha nak bawak masuk beberapa ratus set lagi tapi lesap sekelip mata dalam beberapa minit sahaja (masa tu hanya dijual online sahaja).

Jadi apa yang membuatkan Youth begitu laku skali despite harganya yang dikatakan mahal sangat tu?

.

1# Skincare Beyond Organic

.

Kalau sebelum ni kita biasa dengar ‘organic‘ je kan?

So, apa plak BEYOND ORGANIC ni?

Untuk pengetahuan kita, produk-produk yang nak dapatkan label ‘organic‘ ni perlu melepasi suatu piawaian. Kira kalau pass je piawaian ni, dapatlah label organik tadi.

‘Beyond organic’ means, bukan sahaja dah melepasi piawaian tadi. Tapi jgak melepasi lebih daripada 3 kali ganda! Maknanya terlebih-lebih lah organiknya.

Tak banyak produk BEYOND ORGANIC dalam Malaysia ni (or Shaklee punya je ke yang BEYOND ORGANIC?). Benda berkualiti memang mahal, setuju? 🙂

skincare untuk kulit sensitif

Testimoni Youth husband Ain sendiri : Ni tompok-tompok putih yang macam chipsmore, suka-suka hati ja bila nak muncul bila nak hilang. Kulit jenis sangat sensitif dan bukan boleh suka-suka hati pakai skincare apa-apa. Tapi dengan Youth Alhamdulillah.

.

2# Disokong Oleh Kajian Klinikal Dengan Keputusan Menakjubkan

.

Untuk memastikan Youth benar-benar berkesan, Shaklee telah membelanjakan jumlah yang besar untuk Skin Age Index Test. Ujian ini dijalankan oleh pakar-pakar kulit bertaraf dunia dan diiktiraf.

Dalam ujian ini, sebanyak 100 wanita yang berusia 20an sehingga 60an diuji. Kulit wajah masing-masing diukur dengan 10 parameter antipenuaan ini – kedutan, saiz pori, pigmentasi, kulit kusam, jeragat dan sebagainya – sebelum dan selepas menggunakan Youth.

Hasil ujian ini sangat menakjubkan di mana 100% wanita mendapat kulit yang lebih muda dan 2/3 daripada mereka mendapat kulit sedekad lebih muda!

Anda pernah dengar mana-mana ujian dengan keputusan 100% positif? Ya, Youth lah satu-satunya. 🙂

Kiranya, sesiapa yang gunakan Youth, pasti akan berpuas hati dengan kesannya. Wah! 🙂

Lagipun, bahan-bahan aktif dalam Youth bertindak ke atas pelbagai faktor penuaan. Itulah sebabnya yang menggunakan Youth jadi makin muda wajahnya.

testimoni youth shaklee

Ng Hooi Hooi, 50an mengalami masalah mata sembab, jeragat yang telah lebih 20 tahun di pipi, dan kulit kendur. Selepas menggunakan Youth hampir sebulan, tiada lagi mata sembab, jeragat 20 tahun lebih tadi makin pudar! Kuit muka pun nampak tegang dan naik!

.

3# Youth Mengandungi 8 Paten dan Bakal Paten

.

Oleh kerana bahan-bahan aktif dalam Youth telah dipaten dan bakal dipatenkan, anda takkan jumpa mana-mana skincare lain dengan formula yang sama dengan Youth. Eksklusif hanya dari Shaklee sahaja.

.

4# Sesuai Untuk Sesiapa Sahaja

.

Ya betul tu. Youth sesuai untuk semua peringkat umur, semua jenis kulit termasuk kulit sensitif, semua etnik tak kira orang Eropah atau Asia, dan juga sesuai untuk kaum lelaki juga!

testimoni youth shaklee

Youth sesuai untuk lelaki juga.

.

5# Bebas 1500 Bahan Kimia Yang Boleh Dipersoalkan

.

Nama pun produk beyond organic, semestinyalah Youth juga bebas bahan kimia yang boleh dipersoalkan. Even preservative yang digunakan dalam Youth bukan paraben atau formaldehyde yang boleh mambahayakan.

Sebab itulah juga Youth sangat baik untuk mereka yang berkulit sensitif dan mangsa salah skincare.

Selain itu, produk Youth juga:

  • hypoallergenic
  • dermatologically tested
  • ophthalmologically tested
  • bebas kekejaman (tidak menjalankan ujian ke atas haiwan)

.

Wah, banyak betul info pasal Youth yang mengujakan, kan? Sekarang barulah Ain faham kenapa harga Youth Shaklee ni ‘mahal’ 🙂

Kerana kesihatan dan kecantikan itu terlalu mahal harganya. 🙂

Yang nak dapatkan Youth Shaklee, inilah masanya. Promosi PERCUMA Radiance C+E (worth lebih RM400) hanya sampai 30 April 2018 sahaja.

Klik SAYA NAK YOUTH! untuk konsultasi lengkap dan order pantas dari Ain.

Kategori

Arkib

SUBSCRIBE

WhatsApp chat