Herblax Shaklee ialah produk Shaklee yang diformulasi untuk melegakan masalah sembelit yang kadang-kala berlaku. Pengambilan makanan seimbang yang kaya dengan serat, air kosong yang banyak, dan senaman juga membantu pergerakan usus yang lancar.

Boleh juga cuba 10 Petua Tradisional Mengatasi Sembelit Yang Teruk.

.

Kenapa Herblax Shaklee?

.

Shaklee menghasilkan Herblax menggunakan gabungan sembilan herba proprietari. Ini termasuk daun senna yang sememangnya digunakan secara tradisi untuk masalah sembelit.

DAUN SENNA

  • merangsang tindakan pembersihan yang lembut pada usus dan perut
  • mempercepatkan proses detox
  • mengurangkan penyerapan lemak

BUCKTHORN BUCK

  • melembutkan najis untuk memudahkan pergerakan
  • melembapkan usus

LICORICE ROOT

  • membantu proses detox

BLUE MALVA FLOWER

  • membantu proses detox
  • mengimbangi tekstur kulit

.

herblax shaklee

RHUBARB ROOT

  • banyak digunakan dalam perubatan Cina sebagai antibiotik

DAUN ALFALFA

  • membersihkan darah, usus dan hati

BIJI ANISE

  • merangsang pengeluaran jus gastrik untuk pencernaan

AKAR CULVER

  • membantu masalah lebihan air (water retention)

BIJI FENNEL

  • mengeluarkan toksin terkumpul akibat lebihan makanan dan pengambilan alkohol
  • membantu pencernaan
  • mengatasi sembelit, kembung perut dan usus

Berikut merupakan kandungan setiap bahan di dalam Herblax Shaklee:

Saranan penggunaan Herblax ialah sebanyak 4 biji tablet sekali sehari selepas makan. Dos ini sesuai untuk yang berusia 12 tahun dan ke atas. Untuk kanak-kanak bawah 12 tahun disarankan mendapat nasihat doktor terlebih dahulu.

.

Apa Kata Pengguna-pengguna Herblax Shaklee?

.

herblax shaklee

“Saja nak share. Saya ni sesekali je ambil Herblax. Tapi bila sesekali ambik tu rasa best sangat. Selalunya memang membuang sekali setiap pagi. Tapi bila makan Herblax, membuang lebih dari sekali. Macam kalau terlebih makan je untuk breakfast atau lunch hari tu, mesti waktu petang akan dibuang jugak. 3 biji Herblax dan proses membuang extra ni berlangsung for 2-3 hari. Kekadang terasa macam, makan banyak pun takpa, sebab mesti akan dibuang juga nanti. Terasa ringan je perut sebab takde tinggalan sisa-sisa tak guna tu kan. Hehehe. Herblax memang best!”

 

herblax shaklee

“Nak share berita gembira hehe. Macam malu jer tapi nak share juga sebab nampak perubahan yang best dengan Shaklee. Ramai dah tegur kata dah kurus. Tapi saya tak rasa macam saya kurus pun, rasa macam biasa je sebab timbang pun berat sama jer. Tak turun pun. Baru-baru ni saja gi try jeans skinny saja try sebab memang hubby tak bagi pakai pun. Saja testing jer. Muat saiz M! Tak tau nak tergembira ke apa tapi sangat happy!

Baru ni beli dress online. Sekali datang saiz kecik. Saja la try sarung. Sekali…Eh ehh muat! Nak zip pun tak sangkut pun. Alhamdulillah. Buncit pun semakin surut. Makin lama macam kempis dah. But of course tak leh nak jadi macam perut anak dara sebab dah ada baby. Tapi kalau terjadi memang pehhh! Happy berganda2! Boleh proceed second baby dan seterusnya tanpa risau dah buncit ni sebab ada Shaklee membantu. Kak Nad, terima kasih ya kenalkan Shaklee ni. Tak tau nak balas jasa macam mana. Buncit dah semakin pupus! Happy sangat!”

 

herblax shaklee

.

Bagaimana Pula Dengan Harga Herblax Shaklee?

.

Harga retail sebotol Herblax Shaklee ialah RM57.50, dan mengandungi 120 tablet. Semestinya lebih penjimatan dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee.

Info Lanjut Herblax

.

ainniahzulkefli

Klik gambar untuk beli Herblax dengan segera.

Kategori

Arkib

SUBSCRIBE

WhatsApp chat