kerap sakit

Mesti korang risau sangat kalau diri sendiri atau yang tersayang kerap sakit sangat. Kalau orang lain setahun 3-4 kali macam tu sahaja tak sihat, korang plak setiap bulan perlu ke klinik mendapatkan ubat.

Masa tu akan terfikirlah, kenapalah imuniti korang begitu rendah (orang kita panggil antibodi tak kuat) mengalahkan orang tua.

Selain Imuniti Lemah Disebabkan Kekurangan Vitamin C (klik untuk bacaan lanjut), korang juga mungkin perlukan asid lemak omega-3 untuk kuatkan sistem imun korang.

Berdasarkan kajian terbaru, menunjukkan omega-3 bukan sahaja bertindak membantutkan keradangan untuk mencegah penyakit.

Tetapi juga membantu meningkatkan fungsi sel-B, salah satu sel imun yang merupakan ‘tentera pertahanan’ badan kita.

.

Amalkan Omega-3 Bantu Kuatkan Imuniti Anda, Jadi Tak La Kerap Sakit Lagi!

.

kerap sakit

Omega Guard pilihan saya. Untuk anak saya yang kerap batuk lagi-lagi musim sejuk. Bila amalkan cepat je baik. Dan sekarang suami saya amalkan untuk kesihatan jantung dan kolesterol.” (Ida Rashid)

.

kerap sakit

“Demam especially kalau batuk teruk tu anak-anak bagi Omega Guard sahaja sekarang Alhamdulillah memang lepas tu diorang akan muntah 2, 3 kali habis kahak tu keluar. Dan demam pun tak lama.” (Syafa Rahim)

.kerap sakit

“Anak duduk di taska senang nak kena virus selesema (kerap sakit). Alhamdulillah lepas bagi anak try Omega Guard, dia jarang dah deman, selesema.” (Wan Nuru Farhana Zayani)

.

kerap sakit

“Akisahnya, Omega ni laris sangat kat rumah kami. Kak Nat, suami dan anak. Kak Nat untuk maintain kurus ngeh ngeh. Of course la nak berat badan ideal kan. Suami untuk kawal kolesterol. Alhamdulillah, bacaan kolesterol molek, normal sokmo. Si Hafiz 4 tahun, umpama gula-gula dia. Best kunyah-kunyah. Batuk jarang menyinggah, demam cepat sembuh. Tak kena asthma macam abangnya. Alhamdulillah. We love you Omega Guard mmuuahh.” (Natrah Mohamad)

.

kerap sakit

“Anak-anak saya Fatimah dan Zakir suka sangat Omega ni. Pantang nampak botol, berbiji-biji nak dimakan. Nampak beza berbanding kanak-kanak lain seusia. Lebih petah berbicara dan bila demam tak melarat. Setakat 2-3 hari je paling lama. Saya makan untuk kawal kolesterol dan elak tekanan darah tinggi semasa hamil hari tu. Alhamdulillah. Bacaan darah ok walaupun berat naik agak banyak.” (Wan Nabighah)

.

KENAPA OMEGA GUARD SHAKLEE?

  1. Diperbuat daripada minyak ikan bergred farmaseutikal
  2. Diproses melalui penyulingan molekul tiga peringkat untuk menyingkirkan komponen berbahaya, memastikan ketulenan dan kepekatan tinggi
  3. Kandungan EPA & DHA yang tinggi berbanding jenama lain
  4. Mengandungi 7 spektrum lengkap asid lemak omega-3 tulen
  5. Bau dan rasa kesan hanyir yang minimum
  6. Diiktiraf oleh Friends of the Sea (FoS), sebuah badan yang mengawal penangkapan ikan untuk memastikan keterlangsungan sumber

.

kerap sakit

Harga runcit sebotol Omega Guard ialah RM136.25 dengan 90 sofgel untuk kegunaan sebulan. Klik gambar ini untuk konsultasi dan order.

 

Kategori

Arkib

SUBSCRIBE

WhatsApp chat