kulit cantik dengan shaklee

Dalam National Conference Shaklee baru-baru ini, telah diadakan satu slot sharing oleh 6 pemenang Youth Stars yang telah berjaya mendapatkan kulit cantik dengan Shaklee Youth.

Tidak syak lagi Youth (klik untuk info lanjut Youthmerupakan skincare antipenuaan semulajadi terbaik dengan bukti dari kajian klinikal 100% berkesan ke atas manusia pelbagai usia (20 – 60 tahun) dan etnik.

Jom baca setiap satu kisah ‘miracle‘ mereka-mereka ini. Mana tahu anda salah seorang yang bermasalah seperti mereka dan tercari-cari skincare terbaik untuk kulit anda.

.

Walau Kerja Seharian Berjemur di Tengah Panas…

.

kulit cantik dengan shaklee

Kulit Cantik Dengan Shaklee

Down dan kurang keyakinan diri rasanya bila anak sendiri tegur kenapa mamanya tak cantik. Budak-budak kan jujur orangnya? Tapi nak buat macam mana, kerja di Oil & Gas selalulah berjemur di tengah panas. Namun, Youth membantu mendapatkan kulit yang cantik kembali.

Kalau sebelum gunakan Youth, kulit ada masalah kekeringan yang serius, masalah kemerahan dan tona kulit tak sekata. Selepas Youth pula, kulit lebih lembut dan lembap, lebih cerah dan tona sekata yang lebih baik.

(Elly Matin)

.

kulit cantik dengan shaklee

Kulit Cantik Dengan Shaklee

“Bekerja dalam bidang kejuruteraan ketenteraan mendedahkannya kepada pancaran matahari yang terik. Hasilnya, kulit wajah mudah breakout. Ditambah jerawat, kulit kering, kasar dan kusam. Parut hitam pun banyak di wajah.

Youth membantu menyelesaikan masalah-masalah ini – jerawat mengecut dan tiada jerawat baru, parut makin pudar, kulit semakin halus dan lembut.”

(Nurul Amelza Kamel)

.

Cikgu Lebih Yakin Berdepan Pelajar…

.

kulit cantik dengan shaklee

Kulit Cantik Dengan Shaklee

Bagi Cikgu Zura, sebelum gunakan Youth segan sungguh nak berdepan dengan pelajar-pelajar. Sebabnya kulit cikgu ada masalah pori besar dan jerawat. Kulit pun berminyak dan kusam.

Setelah gunakan Youth pula, pori makin mengecil. Jerawat makin berkurang. Dan kult kurang berminyak dan lebih berseri. Sampai pelajar-pelajar pun ajak cikgu selfie. Haha.

Apa pun, pesan cikgu, “Jangan ponteng kelas!”.

(Cikgu Faizura)

.

Muka Jadi Teruk Akibat Tersalah Produk!

.

kulit cantik dengan shaklee

Kulit Cantik Dengan Shaklee

Beberapa minggu selepas tersalah produk, muka jadi breakout teruk! Naik jerawat batu berketul-ketul. Rasa malu sangat nak COD, jadi terpaksa pass pada kawan lain sebab kurang berkeyakinan. Huhu.

Lepas dapat saja Youth, beliau terus gunakan dengan konsisten. Alhamdulillah kulit cantik dapat dikembalikan semula. Lihat sahajalah wajah selepas menggunakan Youth berbeza sungguh dengan semasa breakout.

(Siti Norlida)

.

Muka Sangat Berminyak Walaupun Berada Di Negara Sejuk

.

kulit cantik dengan shaklee

Kulit Cantik Dengan Shaklee

Walaupun berada di negara yang sejuk, kulit jadi berminyak sangat. Kesan sunburn pun nampak jelas.

Tak sangka selepas gunakan Youth kulit muka jadi kurang berminyak dan lebih lembut. Yang kesan sunburn plak semakin kurang. Terima kasih Youth!

(Zarith Sofia Ibrahim)

.

Student Pun Sukakan Youth!

.

kulit cantik dengan shaklee

Kulit Cantik Dengan Shaklee

Nasib malang menimpa pelajar ini sebab semasa konvo muka jadi breakout dengan jerawat yang besar-besar naik. Gambar konvo pun tak banyak diambil. Walaupun cuba cover dengan foundation tetap tak berjaya menutup cela di wajah ketika itu.

Mujur sangat jumpa Youth. Beberapa minggu menggunakan Youth, bukan sahaja jerawat makin berkurang. Malah kulit jadi lebih glowing!

(Nur Amalina Izzati)

**********

Untuk kesemua 70 TESTIMONI yang menyertai Youth Stars, klik YOUTH STARS untuk testimoni masalah lain (jeragat, kulit kering, berminyak, parut dan sebagainya).

Real testimonials from real people.

Shaklee TIDAK PERNAH menjalankan ujian ke atas haiwan.

.

promosi shaklee julai

Klik gambar ini untuk grab Youth Renew & Maintain Set ATAU Youth Intensive Treatment Set. Anda akan dapat PERCUMA Beg Biru Berkilat Cantik ini di samping keahlian dan postage PERCUMA, serta cashback. Promosi sehingga 31 Julai 2018 sahaja dan selagi stok masih ada.