Krim serbaguna Herbal Blend memang banyak sangat kegunaannya. Diperbuat daripada ekstrak semulajadi herba yang menyamankan termasuk sage, rosemary, horse chestnut dan yarrow.

Herbal Blend telah diuji secara klinikal berupaya menghaluskan kulit kasar dan callus, menyamankan, menyegarkan, mentholated dan tidak berminyak.

Teman baik bayi, semestinya teman baik anda jua.

Antara kegunaan popular krim Herbal Blend ini ialah seperti berikut:

.

1# Tumit merekah

testimoni herbal blend

.testimoni herbal blend

.

2# Kulit kering, kegatalan dan alahan

testimoni herbal blend

Herbal Blend untuk gatal kulit : “Jari alergik & gatal hampir sebulan. Macam-macam ubat dah cuba. Ubat farmasi, ubat cina tapi tak sembuh juga jari, semakin teruk sampai tak dapat diluruskan. Memang pedih lagi2 terkena air dan my nanny suruh cuba Herbal Blend Shaklee. Alhamdulillah memang menakjubkan jari dah sembuh dan boleh diluruskan.”

.

3# Melegakan ruam eczema

Ruam eczema ni bukan boleh sembarangan pakai krim. Tambah-tambah jenis yang ada bahan kimia. Disebabkan Herbal Blend dari ekstrak semulajadi, sesuai sangat disapu pada ruam eczema yang kegatalan dan kekeringan. Ain juga salah seorang penghidap eczema. Syukur bertemu Herbal Blend. =)

testimoni herbal blend

.testimoni herbal blend

.

4# Kulit melecur

testimoni herbal blend

“Nad, best la Herbal Blend tu. Tak sampai 24 jam luka kaki baby dah kering. Kalau tahu awal-awal dah sapu Herbal Blend dari awal pagi. Alhamdulillah dah boleh pakai stoking.”

.

testimoni herbal blend

Testimoni Herbal Blend : kulit melecur terkena seterika tak naik gelembung.

.

5# Ruam Chicken pox

testimoni herbal blend

Parut chicken pox (campak) yang besar-besar makin pudar lepas 5 hari sapu Herbal Blend.

.

testimoni herbal blend

Testimoni Herbal Blend & chicken pox : “Alhamdulillah dah ok chicken pox semua. Memang pakai Herbal Blend tu Alhamdulillah tak tinggal parut. Kak Ina rekomen kat kawan sebab ramai yang kena. Pastu diorang kata stok habis hari tu. Sampai yang tak kena pun nak beli buat stok.”

.

Kisah parut chicken pox Khayla (anak kedua Ain) yang teruk, ada diceritakan sebelum di di entri Parut Chicken Pox Anak Hilang Dalam Seminggu.

.

6# Menghilangkan parut ‘fresh‘ contoh gigitan nyamuk dan luka

testimoni herbal blend

Assalamualaikum Ida. Balik kampung nanti bawak krim Shaklee tu ye. Best plak pakai. Naufal kena gigit nyamuk takde bengkak sangat. Tapi dengan syarat lepas kena gigit kena letak cepat-cepat.

.

testimoni herbal blend

Puan macam mana guna Herbal Blend, ok tak? “Ok. Bila anak kena gigit nyamuk, sapu cream Herbal terus hilang.”

.

Untuk pengetahuan, Herbal Blend mengandungi rosemary yang tidak disukai oleh nyamuk. Sebab itu ada sesetengah pengguna memberi gelaran ‘krim ubat nyamuk‘ kepada Herbal Blend. =)

.

7# Kurap air

testimoni herbal blend

Saya dah guna krim Herbal Blend ni memang berkesan sangat. Anak saya kena gatal-gatal macam kurap air tu. Hari ni genap seminggu sapu memang banyak perubahan. Yang best dah tak garu malam2.”

.

8# Mengecutkan jerawat

testimoni herbal blend

“Nad, husband akak memang guna Herbal Blend untuk jerawat dia. Hehe. Dia selalu buat kalau ada jerawat. Bila stress je jerawt keluar sapu je esoknya ok dah.”

.

Bersambung ke Part 2 tentang Testimoni Herbal Blend Untuk Ruam Bayi.

Klik gambar ini untuk order dan konsultasi lanjut.

Kategori

Arkib

SUBSCRIBE

WhatsApp chat