jenis ruam bayi

Kulit bayi yang baru dilahirkan sangat nipis berbanding kulit orang dewasa. Tidak hairanlah kenapa sesetengah krim boleh menyebabkan kulit bayi kemerahan dan naik ruam sebagai tindak balas alergi kulit.

Dan sebab itu juga lah kulit bayi sangat mudah dinaiki ruam – ruam panas, ruam susu dan sebagainya.

Jadi, krim untuk ruam bayi yang paling sesuai semestinya diperbuat daripada sumber semulajadi contohnya krim Herbal Blend.

Herbal Blend diperbuat daripada ekstrak semulajadi herba yang menyamankan, termasuklah sage, rosemary, horse chestnut dan yarrow.

Mari kita baca beberapa feedback puas hati pengguna yang menyapu krim Herbal Blend untuk bayi mereka.

.

Ruam Bayi Hilang Seawal Sapuan Pada Hari Pertama

krim untuk ruam bayi

“Kulit anak saya Alhamdulillah. Hari first pakai pagi tu dah nampak kesan dia.”

.

Ruam Biji-biji Kat Muka Bayi Dah Takde

krim untuk ruam bayi

“Syue tengok pipi Hawa. Baru guna berapa kali ja dah takde biji-biji nanah tu. Aku recommend dekat kak aku. Alhamdulillah.”

.

.

.

Ruam Lampin Hilang Dalam 2 Hari, Chicken Pox Kering Dalam 3 Hari Tak Tinggalkan Parut Pun

krim untuk ruam bayi

“Kulit anak saya mudah alami alahan. Getah tepi lampin pakai buang pun boleh jadi punca. Masa saya first time guna alergik anak dah kronik juga. Bawa gi klinik ubat sapu doktor bagi tak berkesan. Saya guna Herbal Blend dalam masa 2 hari dah kering. Masa anak kena chicken pox sapu Herbal Blend, 3 hari chicken pox dah kering dan tak tinggalkan parut pun. Sampai sekali jadi losyen diorang.”

.

Krim Untuk Ruam Bayi Yang Serasi

krim untuk ruam bayi

Baby serasi sangat dengan cream ni. Mula-mula dulu pakai ubat farmasi tapi tak jadi. Sekarang pakai yang ni je untuk dia. Dia mudah ruam. Sekarang kan musim panas cepat naik gatal-gatal biji-biji merah-merah. Hari tu naik teruk dekat peha sebab pampers. Sapu sekarang dah kurang. Mandi pun tak leh pakai sabun sembarangan. Gatal.

.

Ruam Bayi Makin Hilang

krim untuk ruam bayi

“Yup, dalam sehari dah makin kurang. Especially ruam kat pipi sebab baby saya suka main air liur. So dia kerap naik ruam kat dagu dan pipi. Letak Herbal Blend cream pagi ni, esoknya tengok dah makin hilang.”

.

krim untuk ruam bayi

Ruam di leher baby sudah kering dan baik selepas 3 hari sapu Herbal Blend cream.

.

Apa lagi kegunaan Herbal Blend selain untuk ruam bayi? Boleh terjah entri Koleksi Testimoni Herbal Blend Shaklee.

Untuk order dan pertanyaan lanjut, klik Whatsapp Ain segera.

Kategori

Arkib

SUBSCRIBE

WhatsApp chat