Omega Guard Shaklee ialah suplemen minyak ikan (asid lemak omega-3) ultra tulen bergred farmaseutikal.

Manfaat omega-3 boleh rujuk entri 8 Khasiat Omega-3 Fish Oil Untuk Kesihatan Kita.

.

omega guard shaklee

Testimoni : Amalkan Omega Untuk Kawal Kolsterol Jahat

.

“Setia makan hari-hari untuk ikhtiar kawal kolesterol jahat. Alhamdulillah dulu asyik border line. Semasa buat bood test baru ni dah turun 4 sahaja bacaannya. Harap sentiasa konsisten.” -NorAn-

.

Kenapa Omega Guard Shaklee memberi kesan yang positif kepada yang konsisten mengamalkannya?

Apakah rahsia di sebalik suplemen minyak ikan Shaklee ini?

.

6 Keistimewaan Omega Guard Shaklee

.

1# Proses Penyulingan Berperingkat (Triple Molecular Distillation)

.

Omega Guard Shaklee diproses melalui proses penyulingan berperingkat untuk memastikan ketulenannya.

Proses ini sangat penting untuk mendapatkan omega-3 yang tulen. Dalam masa yang sama menyingkirkan logam berat dan bahan kimia (seperti arsenik, merkuri, dioksin dan sebagainya) yang membahayakan kesihatan.

Ia juga meminimakan bau dan rasa hanyir ikan.

.

2# Kualiti Terjamin

.

Ini kerana Omega Guard Shaklee ialah minyak ikan bergred farmaseutikal.

.

3# Tinggi Kandungan DHA dan EPA

.

Satu hidangan saranan Omega Guard Shaklee sebanyak 3 sofgel sehari menyediakan 990mg omega-3 (90%).

Ini termasuk 546mg EPA dan 360mg DHA.

Jumlah ini adalah jumlah tertinggi berbanding suplemen minyak ikan jenama lain yang dikaji.

.

omega guard shaklee

Pastikan yang anda pilih benar-benar “minyak ikan”. Bukannya “minyak” semata-mata. Belek kandungan DHA dan EPA pada botol.

.

4# Mengandungi Spektrum Lengkap Omega-3

.

Omega-3 terdiri daripada 7 asid lemak ‘perlu’ yang tidak dapat dihasilkan oleh badan kita. Termasuklah DHA, EPA dan lain-lain.

.

5# Mempunyai Rasa Dan Bau Ikan Yang Minima

Seperti yang telah diterangkan di atas.

.

6# Diperakui Oleh Friends of the Sea

.

Friends of the Sea memastikan pembekalan berterusan minyak ikan berkualiti tanpa memudaratkan persekitaran.

.

Testimoni Omega Guard Shaklee Lagi…

omega guard shaklee

Kebas dan lebam kaki dan tangan dah tak ada. Result darah cantik.

.

“Pesakit dialisis saya dulu sering rasa kebas tangan dan kaki. Suka lebam di tangan dan kaki. Kolesterol tinggi, darah cepat beku tapi sejak amalkan Omega Guard semua tu dah tak ada lagi. Doktor sampai uji keputusan darah kali ni nampak cantik berbanding 3 bulan lepas. Pesakit pun kita ceria dan bersemangat. Setiap kali jumpa pasti cerita tentang kesihatannya.” -Nor Linda-

.

omega guard shaklee

Bantu Kuruskan Badan

.

“Untuk slimming program saya lepas berpantang tahun lepas, Omega Guard in superb! Sangat banyak membantu. Berat degil tak mau turun sendiri. Set Slimming termasuk Omega ni dah ghaibkan 9kg lemak saya. Alhamdulillah. Mak2 yang nak kurus balik lepas beranak pinak sila wajibkan diri cuba ambil Omega dengan konsisten.” -Aeinna-

.

omega guard shaklee

Kenaikan Berat Badan Ibu Hamil Stabil

.

“First time makan Omega Guard masa pregnant anak ketiga tahun 2015 dalam Set Hamil Shaklee. Apa yang buat saya rasa paling berbeza adalah dari segi kenaikan berat badan. Dua orang anak sebelum ni (tak consume Shaklee lagi) dalam tempoh mengandung mesti berat badan naik 2kg dalam tempoh 2 minggu. Maka bising la nurse kat klinik kesihatan tu setiap kali check up. Mengandung anak ke-3 tu Alhamdulillah berat badan naik normal je.” -Rahayu-

 

Sebotol Omega Guard berharga retail RM136.25 (90 sofgel untuk pengambilan selama 30 hari). Nak harga lebih menjimatkan, boleh daftar ahli dengan segera. Automatik harga ahli dan dapat benefit-benefit jadi ahli yang lain.

.

Klik Sini Untuk Bacaan Lanjut Berkaitan Minyak Ikan

.

Klik gambar ini untuk konsultasi lanjut produk kesihatan Shaklee.

WhatsApp chat
%d bloggers like this: