Selain promosi YOUTH Shaklee Intensive & Treatment Set, Shaklee juga ada menawarkan promosi Jom Shaklee untuk mengalu-alukan pendaftaran ahli baru.

Promosi Jom Shaklee ini terbahagi kepada tiga Welcome Set seperti berikut:

.

YOUTH Starter Welcome Set

promosi youth shaklee

Untuk yang dah lama nak cuba rangkaian produk penjagaan kulit YOUTH terbaru dengan keputusan klinikal tanpa kompromi ini, inilah masa paling sesuai sebab anda juga dapat JIMAT LEBIH RM300.

Ujian Indeks Usia Kulit mendapati, sebanyak 100 wanita yang diuji, kesemua mereka mendapat keputusan kulit yang lebih baik selepas menggunakan YOUTH. Dan 2/3 pula berjaya mengubah usia kulit sedekad lebih muda!

Wah, siapa lah yang tidak mahu kulit kekal remaja dan awet muda?

Info lanjut YOUTH, rujuk entri tentang YOUTH Shaklee. Untuk melihat sendiri “real” testimonials dari pengguna dan pencinta Youth, klik Koleksi Testimoni YOUTH.

Untuk promosi YOUTH Shaklee ini, harga asal satu Set Permulaan ini ialah RM850 untuk cleanser, toner, moisturizer SPF50 dan night cream sahaja.

Harga promosi pula cuma RM612 sahaja (JIMAT 10% DARI HARGA AHLI!) dan anda bukan sahaja akan mendapat 4 item yang telah disebut sebentar tadi, tetapi juga:

 • keahlian PERCUMA (bernilai RM65)
 • penghantaran PERCUMA ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak
 • cashback RM20+
 • beg kertas PERCUMA

Yang mana jumlah penjimatan anda sehingga RM340!

.

Vivix Starter Welcome Set

promosi youth shaklee

Bukan sahaja YOUTH yang Shaklee tawarkan untuk ahli baru. Kita juga ada Vivix Starter Welcome Set (2 botol Vivix) sepanjang promosi ini.

Baca Keistimewaan Vivix Sebagai Minuman Botani Revolusi Terbaru.

Sebagai perbandingan, harga asal 2 botol Vivix sahaja ialah RM950. Dengan promosi ini, anda cuma perlu “melabur” RM684 sahaja (JIMAT 10% DARI HARGA AHLI!) untuk 2 botol Vivix serta automatik mendapat:

 • Keahlian PERCUMA (bernilai RM65)
 • Penghantaran PERCUMA (RM10 ke seluruh Malaysia)
 • Cashback RM30+
 • Beg kertas PERCUMA

Semua ini memberikan penjimatan sehingga RM375!

.

Daily Essential Welcome Set

promosi youth shaklee

Untuk anda yang baru berjinak-jinak dengan Shaklee, Daily Essential Welcome Set terdiri daripada rangkaian suplemen harian untuk memenuhi nutrisi asas tubuh untuk kesihatan.

Vivix, ESP, Vitalea, Vitamin C, B Complex dan Omega Guard ialah vitamin-vitamin yang termasuk di dalam set ini.

Dengan harga cuma RM736.20 sahaja (asal RM818), anda juga diberi:

 • Keahlian PERCUMA
 • Penghantaran PERCUMA
 • Cashback RM30+
 • Beg kertas PERCUMA

Dengan ini,anda JIMAT RM293!

.

Terms and Conditions

Sesiapa sahaja yang baru mendaftar sebagai ahli sepanjang April sehingga Jun 2019 boleh mendapatkan mana-mana Welcome Set ini, melalui 3 cara:

 1. Mandaftar dengan RM65, anda boleh menebus mana-mana set dalam tempoh 60 hari dari tarikh mendaftar dan terhad kepada 1 set bagi setiap pakej.
 2. Pendaftaran PERCUMA dengan pembelian 200uv dalam satu resit (termasuk pembelian promosi YOUTH Intensive & Treatment Set). juga boleh menebus mana-mana set dalam tempoh 60 hari mendaftar. Terhad kepada 1 set bagi setiap pakej.
 3. Mendaftar dengan membeli mana-mana Welcome Set. Kemudian boleh menebus mana-mana Welcome Set yang lain dalam masa 60 hari. Juga terhad kepada 1 set bagi setiap pakej.

.

Promosi berlangsung sepanjang 1 April 2019 sehingga 30 Jun 2019 sahaja. Dan selagi stok masih ada. Jadi, cepat-cepat kalau nak grab set-set “panas” ni!

.

Ainniah Zulkefli
Pengedar Shaklee Butterworth
Whatsapp 0164214704
COD Seberang Jaya, Sungai Dua, Butterworth, Kepala Batas
Poslaju ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak