rahsia turun berat badan

Rahsia Turun Berat Badan Susi

Masalah yang dihadapi SEBELUM detox:

  • badan lemau
  • cepat letih dan mengantuk
  • berat badan berlebihan
  • sentiasa rasa nak makan (yang ni paling tak suka sebab bila makan berat pun naik cepat dan akan mengantuk)

Kenapa Susi rasa nak detox?

  • dah pernah detox sebelum ini dan rasa kebaikan detox
  • ingin kesihatan yang lebih baik
  • dah tak nak tidur dalam kelas!

Pengalaman semasa detox:

  • First day detox dah rasa mual dan lidah rasa nak garam tapi teruskan juga ambil sayur dan buah sahaja.
  • Hari seterusnya dah boleh bertahan, dah boleh campur sup dan menu-menu detox yang lain walaupun terpaksa terima sindiran yang kata kambing.
  • Perut cepat lapar tapi dah dapat cover dengan air dan buah or almond sebagai snek.

Results SELEPAS detox:

  • dah tak mengantuk dalam kelas
  • badan lebih segar dan ringan
  • berat dari 65kg ke 63.4kg
  • ukuran loss 1 inci

Recommended pada semua!

Buatlah detox paling kurang sekali sebulan macam saya yang malas ni hehe.

Credit : FB Nur Susi

manfaat detox

5 SEBAB UNTUK ANDA MEMILIH SHAKLEE DETOX PLAN

  • Permulaan segar dan rahsia turun berat badan secara semulajadi yang berkesan – sejarah lebih 100 tahun dalam dunia nutrisi dan telah menyiarkan lebih 125 kertas saintifik
  • ‘Personalized’, tidak terlalu strict dan boleh disesuaikan ikut badan masing-masing – boleh pilih antara menu Extreme, Energetic, Relax
  • Sokongan dari yang pakar, kumpulan sokongan yang bersemangat
  • Boleh dijadikan platform untuk menjana pendapatan kerana anda sendiri mampu menjadi testimoni bergerak
  • Bukan sahaja menawarkan kaedah mudah untuk menurunkan berat badan secara sihat, tetapi juga memberi manfaat kesihatan lain

Rujuk entri 8 Manfaat Detox Untuk Tubuh Kita.

Rahsia turun berat badan yang bukan lagi rahsia. Bertindaklah sekarang juga!

Kategori

Arkib

SUBSCRIBE

WhatsApp chat