REVIEW YOUTH SHAKLEE | Kulit muka Ain ni tak de la masalah teruk-teruk sangat Alhamdulillah.

Sebelum bertemu Shaklee, Ain hanya pernah gunakan Eversoft and then Safi sahaja.

Lepas tu terus jatuh cinta dengan Nutriwhite Shaklee dan kini dengan Youth plak!

Youth Shaklee dihasilkan selepas 8 tahun kajian dan penyelidikan oleh saintis-saintis dan pakar-pakar kulit bertaraf dunia tau korang.

Lama kan?!

Sebabnya nak dapatkan something yang terbaik bukan makan masa yang singkat.

Yang buatkan Ain rasa percaya dengan produk Shaklee ialah each and every produk dia clinically proven, termasuk Youth ni.

Test untuk Youth ni dipanggil Skin Age Index Test, yang didevelop oleh pakar-pakar kulit (diiktiraf oleh para dematologist ya, bukan main suka-suka buat formula-formula yang peningkan kepala ni)

Apa yang dijalankan untuk test ni?

Seramai 100 wanita dari pelbagai peringkat usia diuji. 20 orang bagi yang berusia 20-an, 20 orang untuk usia 30-an, 20 orang untuk usia 40-an, 20 orang lagi 50-an, dan 20 orang lagi untuk berusia 60-an.

So, kesemua wanita ni di-check keadaan kulit masing-masing.

Ada 10 parameter penuaan diambil kira – kedutan, saiz pori, tona kulit, jeragat, pigmentasi dan lain-lain.

Pakar-pakar kulit ni pun ambillah bacaan sebelum dan selepas gunakan Youth.

Skin Age Index ni ialah satu formula matematik yang kompleks tau korang.

Hasil kajian ni sangat amazing without compromise!

Sebanyak 100% wanita mendapat kulit lebih muda.

Dan dengan penggunaan Youth yang konsisten, seramai 2/3 daripada mereka mendapat kulit sedekad lebih muda! Wow sangat kan!

Shaklee kata, Youth boleh memberi kesan positif seawal 7 hari (bergantung kepada kulit masing-masing juga).

Ain dah gunakan 2 minggu.

.

So, Apa Perubahan Kulit Yang Ain Rasa Lepas 2 Minggu?

.

Cuba korang tengok gambar di bawah…

review youth shaklee

Tona kulit lebih sekata. Pori makin kecik, Kedut bawah mata makin kurang. Dah tak ada lagi “bulu-bulu” kat area hidung dan dagu.

.

Before gunakan Youth, kulit Ain mempunyai tona warna yang tak sekata.

Punya jarang sangat belek muka, rupanya dah start ada kedutan halus kat bawah mata!

Kalau korang nak check sendiri, boleh tengok muka sendiri depan cermin.

Muka expresionless, kalau ada garisan kat mana-mana, itu ialah kedutan.

Dan kalau garisan tu muncul hanya kalau korang senyum or kerutkan muka, itu ialah fine lines.

Ada beza ya kedutan dan fine lines.

Then, kat area pipi sebelah batang hidung Ain memang dari before gunakan Shaklee lagi bermasalah pori besar.

Masa guna Nutriwhtie pori kecik skit pun Ain dah rasa happy sebab dah lama problem tu kan.

And lebih tak sangka lagi, baru guna Youth 2 minggu dah nampak pori semakin semakin semakin kecik!

Yahuuuu!!!!

Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah.

Untuk tengok testimoni Youth yang lain, korang klik Koleksi Testimoni Youth ni ya.

Kalau korang berminat nak cuba Youth, cepat-cepat roger Ain tau.

Youth ni walaupun awal bulan ritu baru launching, after 3 days dah licin.

Hari ni baru masuk stok kedua seluruh Malaysia.

Tu pun hanya available melalui online order sahaja.

Dan dengar-dengar stok kali ni untuk 3 bulan sahaja!

Dah la Shaklee buat promosi macam-macam free gifts untuk sepanjang bulan ni saja.

So siapa cepat dia dapat ok! 🙂

.

review youth shaklee

Klik gambar ini untuk order dan konsultasi lanjut Youth.

Kategori

Arkib

SUBSCRIBE

WhatsApp chat
%d bloggers like this: