jerawat breakout

“Masalah saya yang paling utama ialah skincare, bahagian muka. Memang saya dulu ada masalah macam, hormonal. Kejap-kejap jerawat breakout, breakout, breakout.

Bila dah baik, dia slow sekejap, pastu dia naik balik. Itu memang masalah utama saya lah. Makan suplemen pun kadang berkesan tapi lepas tu dia naik balik.

Lepas tu sebab tu saya selalu tukar skincare. Bila tak jumpa skincare yang betul, setiap bulan saya tukar skincare.

Bila YOUTH keluar, saya pilih nak pakai yang RM1000 lebih tu, yang full set YOUTH. Lepas 3 bulan jugak la, saya dapat effect yang terbaiklah. Saya puas hati. So, saya terus continue YOUTH sampai sekarang, tak nak bertukar skincare lagi dah. 

So, skin saya makin better. Jerawat kalau naik pun satu dua satu dua je. Parut pun makin kurang. Kalau nak tengok, dulu skin saya macam ni (tunjuk handphone dengan kulit muka jerawat besar-besar “masak ranum”). Sangat teruk.

Dah beribu ringgit saya habiskan untuk buat treatment. Tapi dengan YOUTH Alhamdulillah. Saya pakai YOUTH dan consume Vivix juga.”

.

.

Anda Bermasalah Jerawat Breakout Juga? Pilihlah YOUTH Sekarang Juga! 

.

  1. 100% berasaskan tumbuhan semulajadi
  2. Bebas 1,500 bahan kimia yang boleh dipersoalkan
  3. Diformulasi secara spesifik untuk menangani pelbagai faktor penuaan kulit
  4. Keputusan klinikal tanpa kompromi (Ujian Indeks Usia Kulit)*
  5. Youth adalah sebuah revolusi dengan 8 paten dan paten-diproses
  6. Bebas kekejaman – tiada ujian dilakukan ke atas haiwan
  7. Diiktiraf oleh pakar dematologi – sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif
  8. Diiktiraf oleh pakar oftalmologi – tidak membahayakan kesihatan mata

.

*Ujian Indeks Usia Kulit mendapati, sebanyak 100 wanita yang diuji (100% sampel) berjaya mendapat kulit yang lebih baik dengan YOUTH. Dan 2/3 daripada wanita-wanita ini pula berjaya mengubah usia kulit kepada sedekad lebih muda!

.

promosi youth skincare

Promosi PERCUMA YOUTH Travel Set & Travel Case sepanjang April hingga Jun 2019 sahaja. Dan selagi stok masih ada sahaja! Saya Nak!

.

Ainniah Zulkefli
Pengedar Shaklee Butterworth
Whatsapp 0164214704
COD Seberang Jaya, Sungai Dua, Butterworth, Kepala Batas
Poslaju ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak

Kategori

Arkib

SUBSCRIBE

WhatsApp chat