set puasa shaklee

Sembelit Ibu Berpantang | Anda ibu berpantang yang sedang mengalami masalah sembelit yang menakutkan?

Kalau ada luka episiotomi yang teruk, selagi boleh nak elakkan membuang air besar kan?

Seriau rasanya, memikirkan kot-kot luka tertetas semula dek membuang najis keras.

Nak ke hospital jahit untuk kali kedua pun mimpi ngeri juga!

Boleh baca entri 9 Tips Penjagaan Luka Episiotomi juga untuk pengetahuan.

Kini, ibu-ibu dalam pantang tak perlu bimbang lagi. Kerana kami sudah ada penyelesaian mudah dan pantas untuk mengatasi masalah sembelit ibu berpantang.

Semudah menelan 3 kaplet comel setiap malam sebelum tidur, keesokannya pasti proses ‘Indah Water‘ ibu-ibu akan lancar selancar-lancarnya.

sembelit ibu berpantang

“Rasa nak buat print screen komen-komen semua orang. Hehe. Alhamdulillah. Sama. Start Ostematrix lepas pantang anak kedua. Benda yang ingat masa pantang pertama sembelit. Ya Allah seksa sangat. Menangis sokmo dalam tandas. Pantang kedua ambik Set Pantang Shaklee. Ya Allah suka sangat! Nak gi tandas pun suka. Susu mencurah-curah. Alhamdulillah. Semua dengan izin Allah. Alhamdulilah. Allahuakbar. Subhanallah.”

 

sembelit ibu berpantang

Testimoni Sembelit Ibu Berpantang

“Makan Ostematrix ok Alhamdulillah dan boleh berak dah.”

 

sembelit ibu berpantang

Testimoni Sembelit Hilang Dengan Ostematrix

“Suka Ostematrix sebab lawas. Ada masalah pembuangan dari dulu. Lepas jumpa Ostematrix masalah pun selesai. Harga murah dan berbaloi-baloi.”

 

sembelit ibu berpantang

Testimoni Sembelit Ibu Berpantang

“Yat pun suka Ostematrix ni. Tiap2 malam wajib telan. Paling ketara kesannya lawas. Lepas bersalinkan Dasuki, Yat ada buasir. Ha, kalau sembelit memang naya la. 

Dulu sangat takut nak membuang. Lagi2 kalau berhari tak membuang. Tapi sekarang dah tak risau. Masa pregnantkan Dasuki, selalu lenguh2 betis. So far, dah 3 bulan ni takde lagi la spa kat rumah, tukang urut2 ni. 

Hubby pun ambik jugak sebab ada pengalaman jatuh motor masa belajar. Cepat sakit dan lenguh pinggang. Lepas ambik Ostematrix, takde lagi nak suruh urut/pijak pingganh dia tu.”

.

Kenapa Ostematrix Suplemen Wajib Untuk Sembelit Ibu Berpantang?

.

Ostematrix Shaklee diformulasi daripada galian Laut Mati, bukan sahaja mengandungi kalsium yang diperlukan.

Tetapi juga lengkap dengan magnesium, vitamin D, zink, boron dan lain-lain yang ‘bekerjasama’ untuk memastikan penyerapan sempurna kalsium ke dalam tulang.

Penyerapan kalsium dari Ostematrix telah terbukti secara klinikal, iaitu selepas 12 jam dari pengambilan.

kaki cramp ketika mengandung

Graf di atas menunjukkan kalsium dari Ostematrix diserap sepenuhnya selepas 12 jam pengambilan. Info dari Laman Web Rasmi Shaklee.

Juga sesuai untuk mereka yang tidak gemarkan produk tenusu atau mempunyai alahan susu (lactose intolerance).

Membantu melegakan masalah sembelit ibu berpantang, kerana kalsium membantu otot-otot usus ‘berehat’ dengan baik, lalu melancarkan pergerakan usus.

Katakan TIDAK kepada sembelit semasa pantang sekarang juga.

Info lanjut tentang Ostematrix, boleh terus klik Ostematrix Shaklee.

ainniahzulkefli

Klik gambar ini untuk order dan konsultasi lanjut.

Kategori

Arkib

SUBSCRIBE

WhatsApp chat