Bagi anda yang dah lama berazam untuk berhenti merokok tapi tak pernah berjaya, inilah masanya untuk anda mencuba berhenti merokok dengan Vivix pula.

Almaklumlah, merokok bukan sahaja membahayakan diri perokok sendiri. Malah orang lain yang menghidu asap dan terdedah kepada lebihan bahan bertoksik dari rokok. Baca entri tentang Bahaya Perokok Pasif Tertier juga.

berhenti merokok dengan vivix

“Sabar, berdoa, berusaha. Berikan sokongan dan tidak putus asa beri semangat. Alhamdulillah kini suami saya bebas dari rokok tanpa menghadapi withdrawal symptom. Fizikal dia lebih sihat. Wajahnya makin kacak. hehehe. Memang tak dinafikan, Vivix bantu dia untuk lepas dari rantai rokok. Tiada keinginan pada rokok.”

 

berhenti merokok dengan vivix

 “Salam. Selamat pagi semua. Nak share satu story. Mmmm… Segan dan agak malu bila ibu kita seorang perokok tegar kan? 

Dulu memang rasa segan dengan kawan-kawan. Dengan keluarga bakal suami. Tapi tula, bila kita nasihat, orang tua ni bukannya nak dengar. Keraplah mak sakit perut yang teruk, mungkin sebab organ dalaman dia dah tak berapa elok kot sebab sekarang umur mak dah 63 tahun.

Tapi Alhamdulillah, awal minggu lepas saya poskan Vivix kat mak saya. Tup tup mak call saya. Jeng jeng jeng…

Dia kata ubat ‘apa yang saya bagi dia minum tu?’ Saya tanya ‘kenapa?’ Dia kata rokok terasa pahit macam hempedu! Dia langsung tak boleh hisap rokok tu. Saya kata itulah ‘ubat’ yang saya cari selama ni untuk dia.

Alhamdulillah. dah seminggu dia tak beli dan tak sentuh langsung rokok. Dia cakap selera makan dia pun makin bertambah. Ramai dah yang tegur cakap dia nampak berisi.

Alhamdulillah, syukur pada Allah. Akhirnya saya jumpa suplemen yang betul-betul sesuai untuk ibu saya. Takpe la keluar duit banyak sikit pun. Ibu kita seorang je. Selagi dia masih ada memang nak tengok dia sihat.”

 

berhenti merokok dengan vivix

“Mestilah pernah minum. Efek yang saya rasakan badan makin cergas dan yang paling ketara sekali suami perokok tegar selama 30 tahun lebih dapat berhenti merokok setelah mengkonsumsi Vivix.”

 

berhenti merokok dengan vivix

“Customer ambil Vivix sebab nak bantu masalah hyperthyroid. At the same time pun dia merokok. Lepas consume Vivix, rasa rokok dah tak sedap. Alhamdulillah berjaya kurangkan dan stop terus masalah ketagihan merokok.”

 

berhenti merokok dengan vivis

“Suami saya dulu memang susah nak berhenti merokok. Setiap tahun ada azamnya nak berhenti merokok tapi hanya cakap jer. Last tahun lepas saya ada bagi Vivix, suami minum jer. Dia tanya ni vitamin apa sedap jer. Sampai sehari 2 kali minum. Bila time nak merokok hanya separuh je hisap. Dia kata rokok apa ni pahit semacam jer. Last rokok ada separuh kotak dia buang jer. Dah tak beli dah Alhamdulillah.”

.

Kenapa Vivix Suplemen Terbaik Untuk Membantu Perokok Berhenti Merokok?

Vivix ialah satu-satunya suplemen premium eksklusif dari Shaklee, berasaskan buah-buahan semuajadi yang kaya dengan polifenol yang bertindak memperbaiki sel (paling asas dalam badan).

  • Kerana kandungan Vivix ialah campuran resveratrol dan poifenol yang merupakan antioksidan yang kuat, dapat menghalang kerosakan oleh radikal bebas daripada bahan-bahan toksik dari rokok. Pendedahan kepada radikal bebas secara berterusan merisikokan perokok kepada pelbagai jenis kanser di kemudian hari.
  • Selain itu, polifenol juga bersifat antiradang, mengurangkan keradangan yang disebabkan rokok.
  • Dan poifenol juga menjana tenaga untuk sel-sel dalam badan, supaya proses badan berjalan lancar dan lebih menyihatkan perokok.

Mekanisma tindakan Vivix lebih lanjut, boleh rujuk entri Ain sebelum ini bertajuk Vivix.

Disebabkan Vivix ialah suplemen eksklusif yang bakal dipatenkan, anda tidak akan jumpa suplemen seumpamanya dari mana-mana syarikat nutrisi selain Shaklee.

Walau bagaimanapun, Vivix bukan ubat, bukan bertujuan mendiagnos, merawat, mengubat atau mencegah sesuatu penyakit.

.

berhenti merokok dengan vivix

Klik gambar ini untuk konsultasi lanjut dan order.

.

Sebotol Vivix dengan harga retail RM475 tak termasuk pos. Klik SAYA NAK GRAB TWIN VIVIX & FREE MEMBERSHIP untuk menjadi ahli Shaklee berdaftar secara percuma, pos percuma dan menikmati penjimatan sehingga lebih RM200!

Kategori

Arkib

SUBSCRIBE

WhatsApp chat