Teruja betul masa dapat testimoni Set Hamil Shaklee ni dari geng Shaklee kami di group Telegram. Mari kita tengok dua testimoni ni.

testimoni set hamil shaklee

Testimoni Set Hamil Shaklee yang pertama ni dari Puan Ruby. Asalnya muka Puan Ruby ni jarang sangat nak naik jerawat walaupun semasa period.

Tetapi mengandungkan anak kali keempat ini, kemungkinan disebabkan hormon kehamilan, jerawat naik bukan main subur lagi macam dalam gambar di sebelah kiri (Ogos 2016).

Bukan sahaja subur jerawat-jerawat tu, malah penuh di pipi kiri dan kanan dengan jerawat bernanah dan berdarah!

Akibatnya, nak COD vitamin Shaklee pun malu jadi terpaksa minta tolong suami. Nak tengok cermin lagi takde mood.

Ditambah pula dengan tangan yang suka sangat picit dan pegang-pegang jerawat tu, maka tinggallah parut hitam yang banyak di muka.

Paling tak tertahan kata Puan Ruby, bila anak tanya, “Mak sakit ke? Kenapa muka mak jadi macam tu? Nanti abang bawa mak pergi klinik ya.” Arrgghh stres yang amat katanya!

Apa yang terjadi dengan gambar di sebelah kanan (Januari 2017) pula ?

Puan Ruby ambil Set Hamil Shaklee (trimester kedua tambah Omega Guard). Syukur Alhamdulillah jerawat makin berkurang, kulit makin licin dan parut menghilang. =)testimoni set hamil shaklee

Untuk testimoni Set Hamil Shaklee yang kedua ini pula, kata puan ni Set Hamil Shaklee memang berbaloi – Mengandung tanpa kencing manis, Hb maintain 12 ke atas dan tiada masalah kencing kotor.

.

Kenapa Ibu Hamil Perlu Pilih Set Hamil Shaklee?

.

Shaklee ialah sebuah syarikat nutrisi peringkat dunia yang sangat OBSES tentang kualiti setiap satu produknya. Ini kerana,

  • hanya untuk 1 bahan sahaja, Shaklee sanggup melakukan lebih 350 ujian untuk menyaring bahan tercemar, logam berat yang membahayakan, racun serangga, sisa pelarut, kehadiran radiasi dan pencemaran mikrob
  • setiap tahun Shaklee akan menjalankan lebih 100,000 ujian kualiti produk untuk memastikan produknya selamat digunakan
  • TIDAK sekali-kali Shaklee akan menggunakan bahan-bahan berbahaya di dalam produknya

.

Oleh kerana itu, semestinyalah suplemen Shaklee ini selamat untuk kedua-dua ibu hamil dan bayi di dalam kandungan.

Selain itu, Shaklee juga amat mementingkan keberkesanan produk-produknya. Terbukti di dalam Kajian Landmark, bahawa pengguna produk Shaklee mempunyai kesihatan yang jauh lebih baik berbanding kumpulan lain. Rujuk entri Landmark Study, Kajian Klinikal Shaklee Yang Unggul untuk bacaan lanjut.

Seterusnya, ibu hamil yang mengamalkan Set Hamil Shaklee boleh meneruskan set ini untuk berpantang dan menyusukan. Bukankah ini mudah dan menjimatkan?

Untuk lebih penjimatan lagi, daftarlah sebagai ahli. Bukan sahaja harga ahli yang jauh lebih murah anda akan peroleh, cashback juga akan dimasukkan terus ke akaun anda yang layak.

Klik gambar di bawah untuk menghubungi Ain untuk pertanyaan, order dan konsultasi lanjut.

.

Kategori

Arkib

SUBSCRIBE

WhatsApp chat