Sebelum ini Ain ceritakan perubahan kulit wajah pengguna Youth Shaklee dari US kan? Mesti ada yang tertanya-tanya, skincare cap Eropah ni sesuai ke dengan kulit Asia?

Dan lagi satu persoalan, kulit lelaki sesuai jugak ke nak guna Youth Shaklee?

Di sini Ain compile pula testimoni dari Master-master Shaklee. Mereka adalah antara yang terawal diberi peluang mencuba skincare awet muda Shaklee ini. Gambar before and after berikut ialah hasil selepas kurang dari sebulan konsisten Youth.

Jom kita lihat apa kata mereka?

 

Testimoni Youth Shaklee Dari Pengguna Malaysia Sendiri

 

REMAJA PUN DAH BOLEH GUNA YOUTH

testimoni youth shaklee

USIA 30an & MASALAH JERAWAT DAN PARUT

testimoni youth shaklee

Master Nor Adilah, 30an, mengalami masalah jerawat yang banyak di wajah. Selepas mengamalkan Youth, tak sampai sebulan parut jerawat makin pudar. Jerawat yang naik pun lebih cepat kecut. Kulit pun makin cerah dan glowing.

 

USIA 50an + KEDUTAN + JERAGAT

testimoni youth shaklee

Master Rozyta, 50an, mengalami kedutan bawah mata dan masalah jeragaat. Selepas Youth tak sampai sebulan, jeragat makin pudar, kedutan pun makin menghilang.

 

USIA 50an + KEDUTAN + KULIT KENDUR + MATA SEMBAB + JERAGAT

testimoni youth shaklee

Ng Hooi Hooi, 50an mengalami masalah mata sembab, jeragat yang telah lebih 20 tahun di pipi, dan kulit kendur. Selepas menggunakan Youth hampir sebulan, tiada lagi mata sembab, jeragat 20 tahun lebih tadi makin pudar! Kuit muka pun nampak tegang dan naik!

 

MASALAH PORI TERBUKA + KULIT KUSAM

testimoni youth shaklee

Master Viji , 50an, dah sekian lama bermasalah pori terbuka dan kulit kusam. Dengan mengamalkan Youth, tak sampai sebulan lagi Master sangat berpuas hati kerana pori semakin kecil, kulit makin cerah dan tegang. Nampak Master Viji makin muda kan dalam gambar ‘Selepas’?

 

LELAKI PUN SESUAI GUNAKAN YOUTH!

testimoni youth shaklee

testimoni youth shaklee

Master Naquib, 40an, mempunyai masalah scar tissue yang tak pernah hilang bertahun lamanya. Macam kulit oren gitu. Lepas Master Norita (isteri) hari-hari sapukan Youth, selepas kurang dari sebulan, kulit Master Naquib makin licin, scar tissue makin kurang sangat.

Youth dihasilkan setelah 8 tahun kajian terperinci dari saintis Shaklee. Dihasilkan daripada 5 bahan utama yang bertindak ke atas setiap lapisan kulit kita (faktor dalaman), dan menangani proses penuaan yang disebabkan faktor luaran.

Berdasarkan kajian klinikal (Skin Age Index Test), keputusan kajian begitu AMAZING!

Sebanyak 100% wanita yang menggunakan Youth mendapat kulit yang lebih muda.

2/3 daripadanya mendapat kulit yang sedekad lebih muda.

Info lanjut, boleh baca di entri Youth Shaklee sebelum ini.

Siapa la yang tak nak muda 10 tahun kan?

Orang lain makin berusia makin nampak tua.

Dengan Youth Shaklee, usia cuma sekadar angka.

Youth akan mula dijual bermula Mac 2018. Klik gambar untuk order dan konsultasi lanjut.

WhatsApp chat