tips hilangkan jerawat

‘Ubat’ Parut Jerawat Yang Mujarab | Kepada anda yang bermasalah parut (jerawat) bertahun-tahun lamanya, pastinya anda dah cuba pelbagai krim sapuan dan skincare tapi hasil masih tidak memuaskan hati?

Baik yang murah kepada yang mahal, daripada produk tempatan kepada produk import, tapi semuanya hampa?

Kini, anda bakal menemui jawapan yang paling tepat untuk masalah anda.

.

Ada Apa Dalam Energizing Soy Protein?

.

Energizing Soy Protein, ESP, merupakan suplemen protein lengkap dari soya non-GMO (soya asli yang tak diubah genetik).

Secara fisiologinya, salah satu fungsi protein ialah membantu menghasilkan sel-sel baru termasuk sel kulit kita.

Dengan adanya sel-sel kulit baru ini, akan dapat menggantikan sel-sel kulit lama dan telah rosak (parut dan parut jerawat ialah sel kulit rosak).

Ya.

Ianya bertindak dari dalam, memperbaiki dari hari ke hari untuk memberikan hasil yang anda mahukan.

Sebab itulah ianya ‘ubat’ parut jerawat paling mujarab, memperbaiki secara perlahan tetapi efektif.

.

Baca Feedback Consumers Yang Dah Berjaya Menyelesaikan Masalah Mereka Dengan ‘Ubat’ Parut Jerawat Ini…

.

ubat parut jerawat

.

Selamat pagi semua. Pagi ni Kak Pia nak share testimoni Kak Pia dapat dari customer petng semalam. Dah beberapa botol dia makan Vitamin C. Ahamdulillah dapat kurangkan jerawatnya. Tapi bila minum ESP baru parut jerawat yang gelap tu mulai pudar.” (Tengku Sofia)

.

Sesuai Untuk Ibu Menyusu Juga…

.

ubat parut jerawat

.

“Ni kisah Ena masa mula-mula ambik ESP, Vitamin C dan Oste untuk menyusu dan tenaga. Habis sebotol/canister. Saya perasan parut makin pudar. Pastu continue ambil lama-lama hilang tak keluar-keluar dah. Bukan purposely ambil untuk hilangkan jerawat belakang. Tapi at the same time bantu cantikkan kulit bebas dari jerawat dan parut hitam.” (Aeinna Musa)

.ubat parut jerawat

.

“Pakai masker ESP tiap hari ok la. Luka tu dah kering kak, tinggal parut. Parut tu pun dah kurang! Pakai tadi dah kering cuci lembut ja kulit. Pastu tengok parut tu dah kurang dari hari yang ambik ESP tu. Kurang banyak kak!”

.
ubat parut jerawat

.

“Assalamualaikum. Malam ni nak belanja testi ESP lagi ya. Customer ni kena gigit dengan charlie. Ambil ESP sebab nak pudarkan parut. Baru ambil ESP 11 hari dah nampak kesan. Makin cerah warna parutnya. Seronok sungguh dia.” (Faezatul)

.

Ibu Hamil Ambil ESP Pun Suka Parut Cepat Pudar…

.

ubat parut jerawat

.

Assalamualaikum. Saya pun ingin kongsi pengalaman dengan ESP semasa hamil. One thing I dont like about my pregnancy is my hormone changes. Jerawat memang tak berhenti naik since first trimester. Sudah surut satu naik lagi satu. And to be honest, start second trimester ni la baru saya rajin ambil ESP sebab baru la ada selera sikit minum susu. Kalau tidak memang selalu mengelak minum ESP. Tak tahu kenapa tiba-tiba menjadi picky eater masa pregnant ni.

Apa yang saya notice, lepas start rajin minum ESP ni dah ambil dalam recommended protein dosage yang sesuai untuk pregnant woman, parut jerawat macam cepat pudar. Walaupun jerawat still tumbuh macam cendawan la. Kulit pun macam jadi makin cerah. Suka pula dengan tone kulit sekarang ni walaupun ada jerawat la.

So start sekarang memang la takkan miss sudah minum ESP ni. Tak sabar mau dapat kulit gebu. Cita-cita dari dulu lagi mau flawless tanpa mekap/ Biar cantik natural beauty.”

.

Borong 6 Tong Terus Sebab Terlalu Sukakan ESP!

.

ubat parut jerawat

.

“Saya bermula ketika berpantang anak kedua. Pantang anak pertama saya jadikan Horlicks sebagai milkbooster tapi dalam masa yang sama, saiz badan pun boost up jgak.

Maka, time anak kedua lahir, tak berani minum Horlicks dah hehe. Tapi dalam masa yang sama sangat-sangat perlukan ‘sesuatu’ untuk jadikan badan lebih bertenaga. Bermulalah episod ber’ESP’ dan Alfalfa. Sehinggalah berani memborong 6 tin ESP promo time Oktober 2012 tu dan terus daftar keahlian.

Walaupun memang takde niat nak menjual hehe. 6 tin tu konon-konon nak bolot sorang-sorang.

Badan jadi lebih bertenaga. Tak tidur siang pun takpe memang rasa bertenaga.

Malam kena bangun sejam sekali pun Alhamdulillah OK sangat-sangat. Lebih pandai kawal emosi.

Anak lelaki yang ni lebih kuat badannya, ototnya. Mula meniti masa umur 8 bulan!.

Sekarang masih continue dengan ES sebab…

Alas perut elak gastrik, kadang-kadang tak sempat sarapan awal pagi, lepas tu kelas sampai pukul 10. Kalau takde ESP memang sakit perut!

Untuk kawal pengeluaran minyak kat muka. Yang ni memang membantu.

Bantu pudarkan parut muka lagi-lagi kalau berjerawat.”

.

Harga ESP Macam Mana?

.

Retail price satu canister ESP berharga RM129 (850 gram) untuk pengambilan 3 sudu besar setiap hari selama sebulan.

Untuk bulan Julai 2018 sahaja, pembelian 3 tong ESP (111 uv) layak grab pillbox comel di bawah hanya dengan harga RM8 sahaja (asal RM19.80).

.

 

.

Untuk testimoni kulit lain, klik KOLEKSI TESTIMONI KULIT CANTIK.

Kategori

Arkib

SUBSCRIBE

WhatsApp chat