umrah shaklee

UMRAH SHAKLEE HADIAH TERISTIMEWA BUAT MAK AYAH

“Memang ramai orang kata Nor Fahana obses dengan Shaklee. Sikit-sikit Shaklee, sikit-sikit Shaklee. Semuanya Shaklee !

Ada yang bertepuk menyokong. Tidak kurang juga yang mencebik. 

Tapi sebenarnya, obsesi ni bersebab. Masa masih ramai yang anggap Shaklee ni biasa-biasa saja, Ana dah anggap bisnes ni serius dan inilah obsesinya.

Sebab, dia nampak masa depan. Dan terbukti, setahun selepas Itu, hasilnya sangat lumayan. Rezeki Shaklee ni melimpah pada ayah dan maknya jugak.

So, bermula dari elaun bulanan, kereta sponsor dan sekarang ni dihadiahkan pulak umrah ziarah Istanbul VIP percuma. 

Sememangnya rezeki besar mak ayah yang anaknya fokus bisnes Shaklee.

Pakcik dan Makcik nampak sangat happy disini. Dari Istanbul memang ceria, sampai Madinah & Mekah, bertambah berseri-seri muka.

Tahniah Masters Fahana & Ustaz Saif. Moga Allah limpahkan rezeki berganda dan keberkatan hidup asbab bakti pada ayah bonda. Insyaallah.”

.

MasyaaAllah tumpang gembira dengan Master Fahana yang dapat bahagiakan mak ayah dengan menghadiahkan FREE umrah Shaklee ni untuk arents beliau.

Untuk pengetahuan anda, sebaik seorang pengedar Shaklee bergelar Supervisor (rank pertama dalam tangga kejayaan menuju Master Coordinator), pengedar tersebut sudah boleh mengatur langkah untuk grab C yang ketiga dalam peluang-peluang Shaklee iaitu CONVENTION.

Convention ini bermaksud samada International Trip ke negara yang terpilih (contoh sebelum ni ialah US, Jepun, Paris, dan sebagainya) atau ke umrah.

Untuk melayakkan diri mendapat tiket percutian percuma bertaraf enam bintang ini, pengedar perlu mengumpulkan Conference Point yang ditetapkan dalam masa satu kitaran (contohnya cycle ni dari April 2018 – Mac 2019).

Once dah cukup point, bersiap-siaplah untuk ke luar negara!

Nak berapa keping tiket, itu pengedar sendiri tentukan. Dan pengedar sendiri akan berusaha sebaiknya untuk mencapai target ini.

Tidak hairanlah kalau kita lihat ada yang baru setahun berbisnes Shaklee, sudah berjaya mendapat 2 tiket ke International Trip.

Dalam Shaklee, impian anda mampu menjadi kenyataan. Andalah yang menentukan.

Produk Shaklee bagus-bagus. Syarikat nutrisi ni pun dah strong di dunia. Baca tentang Perbezaan Shaklee untuk maklumat lanjut.

.

Ingin menikmati percutian enam bintang percuma dari Shaklee? Klik gambar ini untuk maklumat lanjut