Haa, yang muka naik jerawat non-stop tu, wajib baca entri ni sampai habis. Ain tahu, malu sangat kalau muka naik jerawat besar-besar sentiasa. Nak-nak tang batang hidung ka, dahi ka, pipi ka, terus tak konfiden nak jumpa public!

Kalau anda jenis suka cuba macam-macam tapi tak berjaya, Ain pasti anda mesti belum ‘jumpa’ Vitamin C Shaklee lagi ni kan?

Sebab Vitamin C Shaklee ni, yang dah consume biasanya akan jatuh cinta pandang pertama dan terus setia. Hihihih…

vitamin untuk hilangkan jerawat

“Assalamualaikum. Atul nak share testimoni vitamin C. Sebulan penggunaan vitamin C, jerawat berkurangan. Kulit lembut. Satu lagi, kata customer, asbab amalkan vitamin C dan minum air banyak, sebelum ni membuang air besar tak menentu. Kadang-kadang pagi, kadang-kadang petang. Tapi sekarang tiap-tiap pagi mesti membuang.”

 

vitamin untuk hilangkan jerawat

“Selepas. Saja ambik gambar dekat-dekat. Nak tunjuk jerawat merah-merah tu dah takde hokey! Tapi kalau time nak datang bulan ada jgak cik J tu keluar. Tapi tak lama pun. Orang cakap jerawat hormon kot. Pastu ok balik dah. Aku ada gatal-gatal kat kaki. Lepas makan vitamin C ni elok plak. Tak tau la kalau sebab makan vitamin ni. Kot dia rawat secara dalam ke. Tak sedar plak dah elok.” (feedback selepas 2 bulan consume vitamin C)

 

vitamin untuk hilangkan jerawat

“Hai kak Ain. Saya nak bagi feedback. Almost 1 month saya makan Shaklee ini hasilnya. Kak Ain pun pernah nampak kan macam mana muka saya before makan Shaklee. Now tinggal parut saja yang masih berkuasa. Jerawat pun now segan-segan nak timbul.” (consume ESP, Afalfa, Vitamin C)

 

Kenapa Vitamin C Pilihan Terbaik Untuk Hilangkan Jerawat?

Dengan sistem pelepasan berperingkat (sustained release, SR), satu tablet 500mg akan membekalkan vitamin C secara berterusan untuk lima jam setiap hari.

Diformulasi daripada ekstrak jagung yang kaya dengan vitamin C, ianya sesuai diamalkan oleh anda yang mengalami masalah gastrik. Jagung kan tak berasid dan tak menyebabkan pedih perut.

Setiap tablet 500mg ini juga bersamaan dengan memakan sebiji setengah oren setiap jam, untuk 5 jam berterusan! Tak payah susah-susah nak telan oren banyak-banyak hari-hari kan?

Yang paling best, murah sangat untuk kesan yang terlebih berbaloi macam ni!

Sebotol vitamin C Shaklee cuma berharga RM97.50 sahaja. Pengambilan sebiji sehari sahaja, membolehkan sebotol vitamin bertahan sehingga maksima 6 bulan. Bermakna sehari anda cuma perlu melabur 54 sen sahaja untuk hapuskan jerawat yang semakin bermaharajalela.

 

 

vitamin untuk hilangkan jerawat

 

Nak dapatkan vitamin C dengan harga lebih menjimatkan?

Daftar ahli secara ekspres sekarang juga!

Klik gambar ini untuk order dan konsultasi lanjut.

WhatsApp chat