youth cleanser shaklee

Youth Cleanser Shaklee (Luminous Gel Oil Cleanser) ialah pencuci muka 3-dalam-1 yang lembut.

Diformulasi daripada ramuan polifenol dari ekstrak anggur Muscadine yang dipatenkan, ia melindungi dan memperbaiki sel kulit anda.

Ia juga mengandungi kompleks alga hijau yang menyahkan sel kulit mati dan kotoran (exfoliating) dan melembapkan kulit.

Pasti anda tertanya-tanya, kenapa Youth cleanser Shaklee ini tidak berbuih kan?

Kerana cleanser ini bebas sabun.

Jadi, ianya tidak akan menghapuskan lapisan minyak semulajadi di atas kulit, lalu tidak mengeringkan kulit.

Apakah ciri-ciri istimewa yang lain cleanser ini?

Pencuci muka in mempunyai pH yang seimbang dan bebas ‘microbeads’ yang boleh terus merosakkan kulit terutamanya kulit sensitif.

Bau pun wangi daripada avokado semulajadi.

“Ain jatuh cinta pandang pertama dengan Youth Cleanser Shaklee ni. Best sangat guna untuk cuci muka. Tak berminyak. Tapi tak kering juga. Sejuk je rasa lepas cuci muka hari-hari.”

.

Cara Menggunakan Youth Cleanser Shaklee?

.

Mula-mula anda perlu basahkan tangan dan muka anda.

Putarkan penutup cleanser dan picit keluar gel bersaiz kira-kira saiz kacang pea.

Sapukan di atas 5 titik di atas muka – dahi, hidung, pipi kanan, pipi kiri dan dagu.

Kemudian, anda cuma perlu urutkan muka dari bawah ke atas dengan pergerakan dalam bulatan.

Setelah muka dibilas, cuba anda rasakan sendiri betapa bersihnya kulit anda dengan melalukan jemari anda di wajah anda!

youth cleanser shaklee

.

Baca produk Youth lain pula: toner, moisturizer, serum, night cream, radiance C+E.

.

Anda Kena Dapatkan YOUTH Sekarang Sebab Ada Penjimatan Hebat!

.

Dengan pembelian ADVANCED SET sepanjang bulan Mac 2018, anda juga akan mandapat PERCUMA

  • Radiance C+E (bernilai lebih RM400)
  • keahlian (berharga RM68.90)
  • Beg Kecantikan (bernilai lebih RM50)
  • pengeposan (berharga RM10.60 SM / RM21.20 SS)
  • dan juga Cashback RM50+ (akan dapat tengah bulan depan)

.

Manakala dengan SET PERMULAAN pula, anda juga dapat jimat kerana anda akan dapat juga:

  • cermin 2-hala (berharga RM20+) PERCUMA 
  • pengeposan PERCUMA 
  • PERCUMA keahlian dengan syarat penambahan suplemen bagi mencukupkan 200uv (uv = unit value = macam point produk)

.

PROMOSI SEPANJANG MAC 2018 SAHAJA.

.

Klik gambar ini untuk order dan konsultasi lanjut produk skincare Youth dan suplemen kecantikan dari dalam.

Kategori

Arkib

SUBSCRIBE

WhatsApp chat