kulit sensitif jerawat

Testimoni Kulit Sensitif Jerawat Teruk

Dah lama simpan satu kisah ni. Sekarang baru ready untuk share dengan public. Dulu ada masalah kulit yang super sensitif dan berjerawat.

Bertahun-tahun ikhtiar macam-macam cara untuk rawat kulit. Tapi takde satu pun yang jalan.

Pernah juga beli skincare daripada drugstores lain dan harga pun faham-fahamlah, pun tak jalan and it’s a bit harsh actually untuk kulit yang berjerawat dan sensitif.

Sampai pergi treatment di Medispa dan bayar package treatment 1k++ dan untuk seiringkan treatment dengan skincare, beli lah produk dari brand Medispa tu.

Gambar sebelah kiri tu lepas sesi rawatan ke-2.

Oh ya, bukan Hana nak bagitahu yang pergi Medispa tak bagus. Cuma kalau ada bajet yang besar dan buat konsisten dengan treatment, silakan. Hana sendiri pun bila buat rawatan kulit ada perubahan positif, cuma masa dalam tempoh rawatan tu je la ok.

kulit sensitif jerawatSeingatnya masa tu 1 pakej ada 10 rawatan harga 1k++ tu pun sebab promosi dan purchase semua skincare dia ada dalam 2k jugak la.

Ni cerita betul. Dah la study pinjam PTPTN, duit banyak guna ikut situ je.

Lepas habis treatment, J (nama mesra) datang balik siap bawak geng!

Sampai satu masa paranoid betul dengan keadaan sekeliling (panjang sangat kalau nak tulis sini). Hari-hari makan sup yang masak sendiri sebab tak nak minyak. Memang berpantang betul la. Memang dalam kepala banyak fikir apa kaitan benda lain dengan J. I didn’t enjoy my life pun masa tu. Rugi kan? Hanya sesiapa yang ada dalam situasi yang sama je faham.

Dipendekkan cerita, masa tu sangat-sangat down dan tak confident langsung nak jumpa orang.

kulit sensitif jerawatAda satu produk ni yang launch 1st March hari tu yang 100% vegan, sesuai untuk kulit sensitif dan telah dikaji selama 8 tahun oleh saintis sebelum dikeluarkan, bebas daripada 1.5k bahan kimia yang merbahaya dll.

Hari pertama launching, Hana antara yang terawal grab ful set yang Intensive Treatment. Intensive sebab kulit tu tahap kritikal sangat dah masa tu.

Alhamdulillah konsisten guna sampai sekarang, kulit dah recover. Lucky me sebab it works well with my skin. Gentle sangat! Harga 1k untuk full set sangat-sangat berbaloi sebenarnya sebab dari 1st March hingga ke hari ni, Hana baru tukar cleanser dan serum (Sebab pakai siang dan malam. Ada orang pakai malam je. Depends on kuit jgak).

Jadi, pada siapa yang tanya macam mana J tu hilang dan kulit makin elok, Hana konsisten dengan Youth dan dengan izin Allah, beban masalah yang bertahun ni hilang.

Sebenarnya ada banyak lagi yang nak dikongsikan tapi terlalu panjang pula untuk post FB. Jadi boleh direct contact Hana kalau ada apa-apa soalan.”

kulit sensitif jerawat

Info lanjut Youth

Koleksi Testimoni Youth Skincare

.

Ainniah Zulkefli
Pengedar Shaklee Butterworth
Whatsapp 0164214704
FB Page : Kedai Vitamin Butterworth
Ig@kedaivitaminbutterworth

Kategori

Arkib

SUBSCRIBE

WhatsApp chat