Be Healthy & Beautiful The Natural Way

“We believe in quality. Quality comes first.” (Forrest C. Shaklee)

Kami Mengutamakan Kesihatan Anda

Lebih 100,000 ujian klinikal dijalankan setiap tahun untuk memastikan ketulenan & keberkesanan setiap produk kami.

Setiap Produk Kami Adalah Berasaskan Alam Semulajadi

Follow the law of nature. You’ll never go wrong

(Forrest C. Shaklee)
Kami Disokong Oleh Kajian Landmark Dengan Keputusan Menakjubkan!

Adakah selamat mengamalkan beberapa suplemen untuk berpuluh-puluh tahun lamanya? Landmark Study memberi jawapan yang menakjubkan!

Kami Juga Mempunyai Bukti Klinikal Untuk Awet Muda Secara Semulajadi!

Kajian Telomere dibangunkan oleh pemenang Nobel, Dr. Elizabeth Blackburn, PhD.

SIAPA SAYA?

SIAPA SAYA?

Consumer tegar Set Hamil/Menyusu & pengedar sah Shaklee sejak Oktober 2012.

Menyediakan konsultasi penuh pelbagai masalah kesihatan dan kecantikan, serta mencadangkan suplemen terbaik untuk anda.

COD Seberang Jaya, Sungai Dua, Kepala Batas, Bertam.

Poslaju ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak.

TERBARU

YOUTH, skincare antipenuaan yang diformulasi oleh sains. Terbukti 100% berkesan melalui Kajian Indeks Usia Kulit oleh pakar kulit bertaraf dunia.

YOUTH

Akhirnya, anda akan kelihatan muda seperti anda rasainya dari dalam.

YOUTH

100% berasaskan tumbuhan.

YOUTH

Kajian Indeks Usia Kulit dibangun dan diiktiraf oleh pakar kulit bertaraf dunia.

YOUTH

100% wanita dibuktikan memiliki kulit lebih muda dengan Youth.

YOUTH

2/3 wanita berjaya mengubah usia kulit kepada sedekad lebih muda!

YOUTH

Bebas bahan kimia yang boleh dipersoalkan.

YOUTH

Skincare ‘beyond organic’ untuk semua jenis kulit, jantina & etnik.

RANGKAIAN PRODUK KAMI

Terdiri daripada suplemen semulajadi untuk kesihatan, kecantikan & kebersihan seisi rumah.

PALING POPULAR

Vivix merupakan revolusi antipenuaan terbaru eksklusif dari Shaklee. Anda takkan jumpa suplemen sehebat Vivix kerana ianya bakal dipatenkan.

“Alhamdulillah konsisten ambil ESP jerawat yang degil2 semua hilang. Yang penting jangan skip, konsisten, doa.”

(Norhashima)

“Consume Set Menyusu Shaklee untuk banyakkan susu jer pun. Tapi dapat macam-macam ‘side effect’ lain – badan cergas dan bertenaga, tiada lagi rambut gugur, kulit cerah berseri, dulu sembelit kini lebih lawas, dan tiada lagi sakit lutut.”

(Ibu Menyusu)

“Best la Herbal Blend tu. Tak sampai 24 jam luka kaki baby dah kering. Kalau tahu awal-awal dah sapu Herbal Blend dari awal pagi. Alhamdulillah dah boleh pakai stoking.”

(Aisha)

“Anak dara saya umur 14 tahun jerawat-jerawat pasir hilang dengan Alfalfa. Keputihan pun hilang.”

(Nurul Huda)

“Saya ada dua testimoni GLA. Yang first adik saya sendiri masalah haid tak teratur. Atas izin Allah lepas ambil GLA haid teratur dan terus ambil set subur. After 4 years kahwin dia pregnant.”

(Ummi Zubari)

“Suka Ostematrix sebab lawas. Ada masalah pembuangan dari dulu. Lepas jumpa Ostematrix masalah pun selesai. Harga murah dan berbaloi-baloi.”

(Norliah)

9 Tips Penjagaan Luka Episiotomi

Salah satu cabaran yang terpaksa dihadapi ibu selepas bersalin ialah bagaimana untuk menjaga luka...

10 Petua Tradisional Mengatasi Sembelit Yang Teruk

Petua Tradisional Mengatasi Sembelit | Jarang sekali sembelit menyebabkan masalah serius di...

7 Tips Masak Setiap Hari Walaupun Sibuk

Jadi ibu bekerjaya ni selalu terfikir, kalau dapat masak setiap hari macam surirumah sepenuh masa...

4 Tips Memilih Minyak Ikan Yang Bagus

4 Tips Memilih Minyak Ikan Yang Bagus | Saranan pemakanan ikan sebanyak 2 hingga 3 hidangan...

Pelbagai Jenis Ruam Bayi Yang Buat Mak Pak Konfius

Jadi mak-pak ni kadang konfius jgak bila anak naik ruam, orang ni kata demam campak. Orang nun...

5 Tips Penjagaan Kulit Bayi Agar Kekal Lembut

Disebabkan kulit bayi adalah 5 kali lebih nipis daripada kulit orang dewasa, lebih perhatian...

Cara Banyakkan Susu Ibu Selepas Bersalin Part 1

Cara Banyakkan Susu Ibu Selepas Bersalin | Ibu-ibu tahu tak, yang susu ibu ada 4 tahap perubahan...

Produk Hebat Pastinya Pilihan Orang-orang Hebat!

Kami serius dalam membantu anda lebih sihat.

Julian Yee

Peluncur ais bertaraf dunia, merupakan atlit Malaysia pertama menyertai Shaklee Pure Performance Team.

137 Pingat

Atlit bertaraf dunia telah memanangi 137 pingat semasa perlawanan musim sejuk dan panas, dikuasakan oleh Shaklee.

Voyager

Penerbangan tanpa henti mengelilingi dunia oleh Voyager, dikuasakan oleh Shaklee.

Angkasawan NASA

NASA meminta Shaklee menghasilkan suplemen untuk angkasawan ke bulan dan terhasillah Astro-Ade.

Pendakian Everest

Rakyat Amerika pertama yang mendaki Gunung Everest tanpa oksigen diperkasakan oleh nutrisi Shaklee.

Ekspedisi Kutub Utara

Penjelajah Kutub Utara, Will Stegar, dikuasakan oleh Shaklee.

Jacques Cousteau

Jacques Cousteau hanya menggunakan pembersih mesra alam Shaklee untuk pembersihan kapal penyelidikannya, Calypso dan Alcyone.

Projek Daedalus

Penerbangan kuasa manusia sejauh 72 batu merentasi Lautan Aegean, dikuasakan oleh Shaklee Performance.

JADIKAN IMPIAN ANDA SUATU KENYATAAN

Setiap ahli berdaftar mempunyai peluang sama rata untuk merebut peluang 3C ini (T&C) :

CASH

Dari dua angka ke enam angka, anda yang tentukan! (T&C)

CAR BONUS

Diberi dalam bentuk cash, minima RM500+ sehingga maksima infiniti! (T&C)

CONVENTION

Percutian percuma enam bintang ditaja oleh Shaklee, di dalam dan luar negara. (T&C)

Whatsapp

016 421 4704

Email

drainniah@gmail.com

COD

Seberang Jaya, Sungai Dua, Kepala Batas, Bertam

Poslaju

ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak
WhatsApp chat