Be Healthy & Beautiful The Natural Way

“We believe in quality. Quality comes first.” (Forrest C. Shaklee)

Kami Mengutamakan Kesihatan Anda

Lebih 100,000 ujian kualiti dijalankan setiap tahun untuk memastikan produk selamat digunakan untuk anda sekeluarga.

Setiap Produk Kami Adalah Berasaskan Alam Semulajadi

Follow the law of nature. You’ll never go wrong

(Forrest C. Shaklee)
Kajian Telomere

dibangunkan oleh pemenang Nobel, Dr. Elizabeth Blackburn, PhD, menunjukkan pengguna 5 tahun Shaklee mempunyai telomere lebih panjang berbanding mereka yang sihat tanpa suplemen.

SIAPA SAYA?

SIAPA SAYA?

Consumer tegar Set Hamil/Menyusu & pengedar sah Shaklee sejak Oktober 2012.

Menyediakan konsultasi penuh pelbagai masalah kesihatan dan kecantikan, serta mencadangkan suplemen terbaik untuk anda.

COD Seberang Jaya, Sungai Dua, Kepala Batas, Bertam.

Poslaju ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak.

TERBARU

YOUTH, skincare yang diformulasi oleh sains untuk melambatkan penuaan. Terbukti 100% berkesan melalui Kajian Indeks Usia Kulit oleh pakar kulit bertaraf dunia.

RANGKAIAN PRODUK KAMI

Terdiri daripada suplemen semulajadi untuk kesihatan, kecantikan & kebersihan seisi rumah.

PALING POPULAR

Vivix merupakan revolusi terbaru eksklusif dari Shaklee yang melambatkan penuaan. Anda takkan jumpa suplemen seperti Vivix kerana ianya bakal dipatenkan.

“Alhamdulillah konsisten ambil ESP jerawat yang degil2 semua hilang. Yang penting jangan skip, konsisten, doa.”

(Norhashima)

“Consume Set Menyusu Shaklee untuk banyakkan susu jer pun. Tapi dapat macam-macam ‘side effect’ lain – badan cergas dan bertenaga, tiada lagi rambut gugur, kulit cerah berseri, dulu sembelit kini lebih lawas, dan tiada lagi sakit lutut.”

(Ibu Menyusu)

“Best la Herbal Blend tu. Tak sampai 24 jam luka kaki baby dah kering. Kalau tahu awal-awal dah sapu Herbal Blend dari awal pagi. Alhamdulillah dah boleh pakai stoking.”

(Aisha)

“Anak dara saya umur 14 tahun jerawat-jerawat pasir hilang dengan Alfalfa. Keputihan pun hilang.”

(Nurul Huda)

“Collagen memang best. Dah cuba, belum habis sekotak lagi tapi balik kampung sepupu dah tegur, pakai produk apa nampak macam budak sekolah?”

(Nurul Aziyana)

“Suka Ostematrix sebab lawas. Ada masalah pembuangan dari dulu. Lepas jumpa Ostematrix masalah pun selesai. Harga murah dan berbaloi-baloi.”

(Norliah)

Bimbang Dengan Kesan Sampingan Steroid?

Pesakit yang terpaksa bergantung kepada steroid pastinya anda bimbang memikirkan kesan sampingan...

5 Tips Kesihatan Lelaki Elak ‘Menopaus Pramatang’

Tips Kesihatan Lelaki | "Penurunan testosteron boleh menjejaskan banyak sistem tubuh termasuk...

Anak Picky Eater – Apa Tindakan Anda?

"Anak saya ni apa pun tak mau makan. Nak minum susu botol je. Sehari sampai 4-5 botol minum. Nasi...

6 Tips Atasi Sembelit Semasa Dalam Pantang

Sembelit semasa dalam pantang adalah sesuatu yang bukan menghairankan bagi ibu selepas bersalin....

6 Tips Untuk Jantung Sihat Cara Semulajadi

Jantung boleh dikatakan organ yang kuat bekerja dalam badan kita. Berdenyut tanpa henti setiap...

10 Sebab Kenapa Bayi Menangis Selain Lapar

"Saya rasa susu badan saya tak cukup la doktor. Baby saya walaupun baru je bagi susu, menangis...

Bayi Tak Berak Seminggu, Normalkah?

Baru-baru ini, kebetulan pada hari yang sama didatangi dua ibu yang membawa bayi...

Produk Pilihan Orang-orang Hebat!

Kami serius dalam membantu anda lebih sihat.

Julian Yee

Peluncur ais bertaraf dunia, merupakan atlit Malaysia pertama menyertai Shaklee Pure Performance Team.

137 Pingat

Atlit bertaraf dunia telah memanangi 137 pingat semasa perlawanan musim sejuk dan panas, dikuasakan oleh Shaklee.

Voyager

Penerbangan tanpa henti mengelilingi dunia oleh Voyager, dikuasakan oleh Shaklee.

Angkasawan NASA

NASA meminta Shaklee menghasilkan suplemen untuk angkasawan ke bulan dan terhasillah Astro-Ade.

Pendakian Everest

Rakyat Amerika pertama yang mendaki Gunung Everest tanpa oksigen diperkasakan oleh nutrisi Shaklee.

Ekspedisi Kutub Utara

Penjelajah Kutub Utara, Will Stegar, dikuasakan oleh Shaklee.

Jacques Cousteau

Jacques Cousteau hanya menggunakan pembersih mesra alam Shaklee untuk pembersihan kapal penyelidikannya, Calypso dan Alcyone.

Projek Daedalus

Penerbangan kuasa manusia sejauh 72 batu merentasi Lautan Aegean, dikuasakan oleh Shaklee Performance.

JADIKAN IMPIAN ANDA SUATU KENYATAAN

Shaklee bukan sahaja serius membantu anda lebih sihat, tetapi juga serius membantu anda menjana pendapatan dengan lebih baik. Peluang ini adalah sama rata tak kira siapa anda!

CASH

Dari dua angka ke enam angka, anda yang tentukan! (T&C)

CAR BONUS

Diberi dalam bentuk cash, minima RM500+ sehingga maksima infiniti! (T&C)

CONVENTION

Percutian percuma 6 bintang ditaja oleh Shaklee, di dalam dan luar negara. (T&C)

Whatsapp

016 421 4704

Email

drainniah@gmail.com

COD

Seberang Jaya, Sungai Dua, Kepala Batas, Bertam

Poslaju

ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak
WhatsApp chat