Be Healthy & Beautiful The Natural Way

“We believe in quality. Quality comes first.” (Forrest C. Shaklee)

Kami Mengutamakan Kesihatan Anda

Lebih 100,000 ujian kualiti dijalankan setiap tahun untuk memastikan produk selamat digunakan untuk anda sekeluarga.

Setiap Produk Kami Adalah Berasaskan Alam Semulajadi

Follow the law of nature. You’ll never go wrong

(Forrest C. Shaklee)
Kajian Telomere

dibangunkan oleh pemenang Nobel, Dr. Elizabeth Blackburn, PhD, menunjukkan pengguna 5 tahun Shaklee mempunyai telomere lebih panjang berbanding mereka yang sihat tanpa suplemen.

SIAPA SAYA?

SIAPA SAYA?

Consumer tegar Set Hamil/Menyusu & pengedar sah Shaklee sejak Oktober 2012.

Menyediakan konsultasi penuh pelbagai masalah kesihatan dan kecantikan, serta mencadangkan suplemen terbaik untuk anda.

COD Seberang Jaya, Sungai Dua, Kepala Batas, Bertam.

Poslaju ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak.

TERBARU

YOUTH, skincare yang diformulasi oleh sains untuk melambatkan penuaan. Terbukti 100% berkesan melalui Kajian Indeks Usia Kulit oleh pakar kulit bertaraf dunia.

YOUTH

Akhirnya, anda akan kelihatan muda seperti anda rasainya dari dalam.

YOUTH

100% berasaskan tumbuhan.

YOUTH

Kajian Indeks Usia Kulit dibangun dan diiktiraf oleh pakar kulit bertaraf dunia.

YOUTH

100% wanita dibuktikan memiliki kulit lebih muda dengan Youth.

YOUTH

2/3 wanita berjaya mengubah usia kulit kepada sedekad lebih muda!

YOUTH

Bebas bahan kimia yang boleh dipersoalkan.

YOUTH

Skincare ‘beyond organic’ untuk semua jenis kulit, jantina & etnik.

RANGKAIAN PRODUK KAMI

Terdiri daripada suplemen semulajadi untuk kesihatan, kecantikan & kebersihan seisi rumah.

PALING POPULAR

Vivix merupakan revolusi terbaru eksklusif dari Shaklee yang melambatkan penuaan. Anda takkan jumpa suplemen seperti Vivix kerana ianya bakal dipatenkan.

“Alhamdulillah konsisten ambil ESP jerawat yang degil2 semua hilang. Yang penting jangan skip, konsisten, doa.”

(Norhashima)

“Consume Set Menyusu Shaklee untuk banyakkan susu jer pun. Tapi dapat macam-macam ‘side effect’ lain – badan cergas dan bertenaga, tiada lagi rambut gugur, kulit cerah berseri, dulu sembelit kini lebih lawas, dan tiada lagi sakit lutut.”

(Ibu Menyusu)

“Best la Herbal Blend tu. Tak sampai 24 jam luka kaki baby dah kering. Kalau tahu awal-awal dah sapu Herbal Blend dari awal pagi. Alhamdulillah dah boleh pakai stoking.”

(Aisha)

“Anak dara saya umur 14 tahun jerawat-jerawat pasir hilang dengan Alfalfa. Keputihan pun hilang.”

(Nurul Huda)

“Collagen memang best. Dah cuba, belum habis sekotak lagi tapi balik kampung sepupu dah tegur, pakai produk apa nampak macam budak sekolah?”

(Nurul Aziyana)

“Suka Ostematrix sebab lawas. Ada masalah pembuangan dari dulu. Lepas jumpa Ostematrix masalah pun selesai. Harga murah dan berbaloi-baloi.”

(Norliah)

Promosi Shaklee September 2018

  Promosi Shaklee September 2018 1# OSTEMATRIX – Beli 3 botol diskaun 5% . Ostematrix merupakan...

Kesan Radiasi Telefon Bimbit

Pernah terfikir dari mana datangnya kes-kes kanser yang makin meningkat dari tahun ke tahun?...

Nak Kuatkan Tulang Bukan Sekadar Ambil Kalsium

Tahukah anda, berdasarkan kajian, mereka yang mengambil kalsium setiap hari mempunyai risiko...

5 Punca Uban Muncul Sebelum Waktunya

Siapalah yang tidak 'terkejut beruk' jika usia masih muda sekitar 20-an atau 30-an, tetapi sudah...

4 Tips Memilih Minyak Ikan Yang Bagus

4 Tips Memilih Minyak Ikan Yang Bagus | Saranan pemakanan ikan sebanyak 2 hingga 3 hidangan...

10 Jenis Najis Bayi : Tak Semuanya Abnormal

'First-time-parents' kebiasaanya terkejut dengan najis bayi yang berwarna kehitaman sebaik...

Ubat Kolesterol Tinggi : Apa Anda Perlu Tahu

Ubat Kolesterol Tinggi (Statins) diberikan kepada pesakit yang mempunyai paras kolesterol yang...

Produk Pilihan Orang-orang Hebat!

Kami serius dalam membantu anda lebih sihat.

Julian Yee

Peluncur ais bertaraf dunia, merupakan atlit Malaysia pertama menyertai Shaklee Pure Performance Team.

137 Pingat

Atlit bertaraf dunia telah memanangi 137 pingat semasa perlawanan musim sejuk dan panas, dikuasakan oleh Shaklee.

Voyager

Penerbangan tanpa henti mengelilingi dunia oleh Voyager, dikuasakan oleh Shaklee.

Angkasawan NASA

NASA meminta Shaklee menghasilkan suplemen untuk angkasawan ke bulan dan terhasillah Astro-Ade.

Pendakian Everest

Rakyat Amerika pertama yang mendaki Gunung Everest tanpa oksigen diperkasakan oleh nutrisi Shaklee.

Ekspedisi Kutub Utara

Penjelajah Kutub Utara, Will Stegar, dikuasakan oleh Shaklee.

Jacques Cousteau

Jacques Cousteau hanya menggunakan pembersih mesra alam Shaklee untuk pembersihan kapal penyelidikannya, Calypso dan Alcyone.

Projek Daedalus

Penerbangan kuasa manusia sejauh 72 batu merentasi Lautan Aegean, dikuasakan oleh Shaklee Performance.

JADIKAN IMPIAN ANDA SUATU KENYATAAN

Shaklee bukan sahaja serius membantu anda lebih sihat, tetapi juga serius membantu anda menjana pendapatan dengan lebih baik. Peluang ini adalah sama rata tak kira siapa anda!

CASH

Dari dua angka ke enam angka, anda yang tentukan! (T&C)

CAR BONUS

Diberi dalam bentuk cash, minima RM500+ sehingga maksima infiniti! (T&C)

CONVENTION

Percutian percuma 6 bintang ditaja oleh Shaklee, di dalam dan luar negara. (T&C)

Whatsapp

016 421 4704

Email

drainniah@gmail.com

COD

Seberang Jaya, Sungai Dua, Kepala Batas, Bertam

Poslaju

ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak
WhatsApp chat