Semalam ke s2u Masters Tour Utara, hari ini ke Youth Skincare Experience Party plak.

Sempena pelancaran produk Youth skincare baru Shaklee ni, Shaklee memang buat launching ke seluruh Malaysia.

Bila sampai turn utara, of course Ain grab tiketnya.

So petang tadi, ke Hotel Sunway lah kite!

youth

Sampai tepat-tept pukul 2.30 petang. Nasib baik belum start lagi. Meja lain dah penuh.

Apa Yang Hebat Sangat Dengan Youth Skincare Ni?

.

Kalau ada yang tak tahu pasal Youth lagi, meh Ain nak cerita in short:

  • Hasil kajian pakar-pakar kulit bertaraf dunia, lepas 8 tahun barulah siap Youth ni. Punya la kan masa yang diambil. Bukan senang nak hasilkan skincare antiaging yang terbaik.
  • Ada support yang kuat dari kajian klinikal. Ini kita panggil Skin Age Index, yang mana dalam kajian ni, kulit wanita diukur 10 parameter penuaan (kedutan, saiz pori, tona, jeragat dan pigmentasi, dan sebagainya) sebelum dan selepas menggunakan Youth. Dan result kajian ni impressive sangat – 100% wanita yang diuji dapat kulit yang lebih muda. 2/3 pula kulit jadi 10 tahun lebih muda! (bukan overclaim tapi nilah keputusan kajian klinikal ini. Hebat kan?)
  • Bahan-bahan semulajadi yang digunakan untuk menghasilkan Youth Complex bertindak menangani pelbagai faktor penuaan (Rujuk entri Faktor Penuaan untuk baca lebih lanjut)
  • Another good news is, Youth Complex ni ada dalam SEMUA rangkaian produk Youth. Beza sangat dengan skincare lain yang mana mostly letak dalam serum sahaja. Wah wah!
  • Benda bagus haruslah dipatenkan. Kita ada 8 paten dan bakal paten untuk Youth. Korang takkan jumpa produk sehebat Youth kat jenama lain ok.
  • Kulit sensitif pun boleh guna Youth! Sebab Youth hypoallergenic, dan diiktiraf pakar kulit (dermatologist tested)
  • Pakar mata pun iktiraf juga tak membahayakan mata (ophthalmologist tested)
  • Kalaua SPF krim brand lain mostly boleh menyumbatkan liang pori, dengan Youth tak perlu risau lagi sebab ianya noncomedogenic.
  • Of course tak pernah Shaklee buat test ke atas haiwan (Refer balik Skin Age Index Test tadi, diuji ke atas manusia ya)
  • Paling penting, Youth bebas dari 1500 chemicals yang questionable macam merkuri, hydroquinone dan lain-lain. Even preservative yang kita guna bukan paraben.

Skincare yang hebat macam ni, mestilah hasilnya pun hebat kan? Korang boleh terjah Koleksi Testimoni Youth untuk tengok sendiri perubahan menakjubkan yang dah gunakan Youth.

Kalau korang ragu-ragu sebab produk ni diperbuat dari US, kita ada real testimonials dari orang-orang Malaysia jugak. Baik orang Melayu, Cina dan India tau.

Ok, kami dah ready untuk experience sendiri Youth.

Korang yang nak dapatkan YOUTH ni, baik dapatkan bulan Mac ni jgak. Sebabnya bulan ni saja ada promosi best harga runtuh dan macam-macam free gifts.

Untuk Starter Set akan dapat FREE cermin 2 hala & FREE postage. Nak dapatkan FREE membership boleh add 1 vitamin untuk cukupkan 200uv.

Treatment Set plak of course lagi jimat. Akan dapat FREE membership + FREE beauty bag + FREE Radiance C+E (harga asal RM400+) + FREE postage.

Start bulan April, Ain tak pasti beg putih bersih cantik akan ada lagi tak. Kalau ada lagi pun, mungkin dah tak free macam bulan ni?

So, roger Ain cepat-cepat ya. Korang kena cepat tau sebab hari tu 3 hari dah licin Youth ni. Semalam baru masuk Starter Set batch kedua. Treatment Set second batch akan masuk dijangka 19 Mac 2018. So kalau nak, korang boleh preorder dengan Ain with payment.

.

Kategori

Arkib

SUBSCRIBE

WhatsApp chat