cara hilangkan mata panda

Sejak pertama kali YOUTH Restoring Eye Treatment dilancarkan di Malaysia bulan ini, pastinya ada yang tertanya-tanya apa kata pengguna krim mata Shaklee ini?

Yang paling buat Ain sendiri tak tertahan nak menggunakan krim mata Shaklee ni sebab specialnya ia dihasilkan dengan tip penyejuk (cooling tip) di hujungnya.

Cooling tip ni khas dicipta untuk sapuan dan mengurut krim mata ini di sekeliling mata.

Kalau diikutkan kajian klinikal yang telah dijalankan ke atas 38 subjek yang menyapu krim mata ini dua kali sehari, hasil mendapati YOUTH Restoring Eye Treatment berjaya mengurangkan kedutan, penampilan garis halus dan garisan pada mata seawal 7 hari penggunaan!

krim mata shaklee

.

Jadi, apa kata pengguna krim mata Shaklee ini?

.

krim mata shaklee

Reduced Dark Circles for Brighter-looking Eyes

Kata Master Zura Betty, krim mata ini sangat mudah diserap dan memberi kelembapan yang hebat.

Jika sebelum ini dark circles di sekeliling mata kelihatan jelas, selepas 7 hari, ianya telah berkurang.

Mata juga kelihatan lebih segar dan cerah.

Berbeza sangat dengan krim mata jenama lain sebelum ini yang berminyak.

Lagi satu, bau semulajadi krim mata Shaklee ni best sangat!

Baca juga entri 7 Cara Menghilangkan Dark Circle Di Bawah Mata.

.

krim mata shaklee

Tiada Lagi ‘Crow’s Feet

Lihat sendiri bagaimana garisan di tepi mata Master Parimala di atas semakin kurang kelihatan.

Perubahan dalam masa 7 hari ini sahaja membuatkan rakan-rakan Master bertanya sama ada beliau ada menjalani mana-mana prosedur kosmetik.

.

krim mata shaklee

Bye-bye ‘Eye Bags

Master Goh Ching Yoke pula suka sangat dengan urutan menggunakan cooling tip krim mata Shaklee.

Katanya, urutan ini meningkatkan pengaliran darah di sekeliling kawasan mata.

Pergerakan mudah dan lembut cooling tip itu membuatkan beliau rasa rileks dan segar dalam beberapa minit sahaja.

Selepas seminggu, eye bags dan garis halus bawah mata telah berkurang 50% katanya!

Bukan itu sahaja. Hujung mata beliau juga nampak lebih ‘terangkat’. Beliau serius tak sangka dapat balik mata remaja sebegitu.

.

krim mata shaklee

Eye Bags‘ Ketara Berkurang Selepas 5 Hari Penggunaan

Ini pun nampak perbezaan yang ketara kan?

.

krim mata shaklee

Fine Lines Bawah Mata & Dark Circles Berkurang

“3 minggu Ena guna YOUTH Eye Treatment, fine lines makin berkurang. Tu kalau tengok dekat-dekat memang nampak. Kat gambar payah nak nampak.

Dark circle tak hilang lagi. Keturunan mata cenggitu. Ambil masa skit nak hiang. Tapi nampak perubahan lah dari dulu.

.

Kenapa YOUTH Restoring Eye Treatment?

  • 100% vegan berasaskan semulajadi
  • Bertindak dengan memulihkan, mengurangkan dan menyegarkan (Baca entri YOUTH Restoring Eye Treatment untuk info lanjut)
  • Bebas gluten
  • Diuji oleh ahli dermatologi
  • Tidak menjalankan ujian ke atas haiwan (bebas kekejaman)
  • Tidak menyumbatkan liang pori
  • Formulasi tanpa 1,500 bahan berbahaya yang boleh dipersoalkan
  • Diiuji oleh ahli oftalmologi
  • Kajian klinikal mendapati ia mengurangkan penampilan garis halus, kedutan dan garisan pada bahagian mata seawal 7 hari!

.

Dapatkan YOUTH Restoring Eye Treatment ini sekarang juga!

Satu tiub kecil didatangkan dengan harga retail RM243.75. Join ahli untuk lebih penjimatan.

krim mata shaklee

Klik gambar ini untuk pertanyaan lanjut dan order.

Kategori

Arkib

SUBSCRIBE

WhatsApp chat