performance drink shaklee

Performance Drink Shaklee (PD) ialah air minuman tenaga berperisa oren yang dihasilkan khas untuk menyegarkan dan menghilangkan dahaga.

PD didatangkan dengan proprietari OPTI-Lyte campuran elektrolit yang ditambah campuran unik karbohidrat untuk memberikan tenaga segera dan berterusan di samping menyokong penghidratan optimum.

Antara fungsi PD untuk kita ialah:

  • mencegah penyahidratan dengan membekalkan bendalir dan elektrolit penting – ini melegakan keausan dan melembapkan kulit
  • meningkatkan daya ketahanan badan
  • mengekalkan paras gula dalam darah (rujuk graf di bawah)
  • membekalkan tenaga dan daya ketahanan fizikal – sangat sesuai untuk atlit
  • memberi tenaga kepada otot dan sel dengan cepat
  • mengimbangi metabolisma tubuh kerana mengandungi potassium, kalsium, natrium, fosforus, magnesium dan klorida

performance drink shaklee

Kajian klinikal membuktikan, Performance Drink menghidrat lebih baik dari air biasa. Dan Performance Drink Shaklee mengekalkan paras gula darah untuk suatu jangka masa, menjadikan kita kekal bertenaga.

.

Pengambilan yang dicadangkan ialah sebanyak 28 gram satu hidangan, bersamaan dengan 3 sudu besar serbuk Performance Drink dibancuh dengan 250ml air kosong. Setiap hidangan PD ini menyediakan nutrisi berikut:

  • 100 kcal tenaga
  • 25 gram karbohidrat
  • 11 gram gula
  • 130 sodium
  • bebas kolesterol, protein dan lemak

.

Untuk kegunaan satu pasukan, dicadangkan untuk membancuh keseluruhan canister Performance Drink ke dalam kira-kira 4.5 liter air kosong

.

Apa Kata Mereka Yang Menggemari Performance Drink Shaklee?

.

“Alhamdulillah. Masuk 5 hari dah kita berpuasa dan dah 5 hari saya minum PD. Rasa bertenaga dan perut tak masuk angin walaupun anak kerap menyusu. Puasa kedua, saya dan husband bergotong royong membersihkan halaman rumah yang dah lama terbiar disebabkan kesibukan masa. Dan Alhamdulillah sampai ke petang kitorang still lagi bertenaga. Hehe hasil penangan PD memang terbaik!” (Wardah As-Syauqah)

“Nak share pengalaman saya sendiri yang ada gastrik yang dah wujud sejak saya berumur 10 tahun lagi. Ingat lagi masa tu muntah teruk berlanjutan sampai 4 hari diikuti dengan demam. Hanya Allah saja yang tahu betapa sakit pedih lemahnya saya masa tu. Selama 20 tahun saya gastrik on and off. Ulu hati saya sentiasa pedih. Oleh sebab selalu sangat pedih ulu hati saya dah tak kisah sangat pasal tu. Makan ubat hilang kejap pasti pedih balik.

Sebelum puasa hari tu, saya ada buat scope di KPJ. Doktor kata perut saya ada tompok-tompok merah yang banyak macam melecet. Sekiranya dibiarkan boleh menjadi ulser.

Kemudian, saya amalkan minum ESP dan PD setiap kali bersahur dan sebelum tidur. Yang bestnya Alhamdulillah pedih perut makin hilang. Saya rasa puasa kali ini lebih bermakna dan lebih bertenaga. Saya akui saya hanya berusaha. Selebihnya saya berserah dan bertawakkal kepadaNya.” (Sufiah Noor)

Untuk mendapatkan Performance Drink sebagai minuman bertenaga anda, harga retail ialah RM86.25 (539 gram / 19 hidangan). Semestinya lebih penjimatan dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee.

.

Klik gambar ini untuk konsultasi lanjut suplemen kurus yang selamat dan berkesan.

Kategori

Arkib

SUBSCRIBE

WhatsApp chat