tips hilangkan jerawat

Dah bermacam-macam jenis pencuci muka untuk jerawat digunakan, tetapi semuanya membuatkan keadaan muka bertambah teruk?

Ni ha, real testimoni dari rakan Shaklee Ain sendiri. Namanya Azliza Sahin, glamer dengan panggilan manja kak Ija.

First time jumpa kak Ija ialah bulan Februari 2018, masa tu kami ada Shaklee Business Leaders National Conference. Masa tu muka kak Ija memang agak teruk jerawatnya especially area kedua-dua pipi dan juga berminyak (jujur kan?).

.

pencuci muka untuk jerawat

Dalam gambar ni, kak Ija kami ialah yang berdiri di tengah-tengah.

.

Jom baca apa kak Ija guna sebagai pencuci muka untuk jerawat teruknya…

.

“Siapa ada masalah macam kak Ija, muka penuh dengan jerawat sampai segan nak jumpa orang ramai? Boleh atasi dengan Youth skincare ye. Ini cerita kak Ija sendiri…

Muka kak Ija bermasalah selepas kak Ija ambil cucuk perancang kehamilan. Period kak Ija tak stop dalam masa 4 bulan (kiranya period hari-hari). Jerawat bermaharajalela tumbuh kat muka ni.

Ada masanya gatal merenyam-renyam terpaksa kak Ija garu. Pedih. Rasa tak selesa. Lagi-lagi berhadapan dengan customer kak Ija masa nak COD tu.

Pencuci muka, macam-macam dah kak Ija try. Makin teruk lagi ada lah.

Lastly, Shaklee nak keluarkan skincare Youth. Kak Ija jadi teruja nak cuba. Simpan duit tau sebab harga RM1K!

Masa pelancaran Youth skincare kak Ija ada tengok testimoni yang mereka keluarkan. Lagilah mood tak sabar nak mencuba!

Last skali, kak Ija ambil full set.

Tapi kak Ija tak macam rakan-rakan kak Ija yang lain. Mereka cepat ada perubahan.

Kak Ija sedih tengok testimoni mereka sebab muka kak Ija lambat buahkan hasil. Sedangkan rakan-rakan kak Ija muka dah nampak hasil.

Ada yang jeragat dah pudar, jerawat dah susut, glowing… Yang muka berlubang disebabkan jerawat pun dah tertutup lubang tu. Bagi kak Ija pula, ambil masa 3 bulan baru nak buahkan hasil. Berkat kesabaran kak Ija tau.

Alhamdulillah. Ni kak Ija sertakan testimoni kak Ija sendiri ye sebelum dan selepas guna Youth skincare.”

.

pencuci muka untuk jerawat

Jauh beza sangat kulit muka kak Ija sekarang. Suka tengok.

.

pencuci muka untuk jerawat

Shaklee kata kesan Youth ni seawal seminggu. Kes kak Ija ambil masa sampai 3 bulan ni apa cerita? Sebenarnya kesan berbeza ikut individu ya. Paling penting konsisten je pakai. Youth 100% berasaskan tumbuhan dan bebas bahan kimia berbahaya. Biar lambat asal selamat. Kan?

.

Klik YOUTH Shaklee untuk info lanjut tentang Youth beserta harga. =)

Kategori

Arkib

SUBSCRIBE

WhatsApp chat