promosi youth skincare

Buat anda yang dah lama risik-risik skincare organik YOUTH Shaklee, inilah masa anda grab untuk penjimatan yang luar biasa lebih RM600 dengan promosi YOUTH skincare ini!

YOUTH Intensive and Treatment Set terdiri daripada YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser (125ml), YOUTH Perfecting Skin Toner (177ml), YOUTH Activating Serum (30ml), YOUTH Age Defense Moisturizer – SPF50 (50ml), YOUTH Advanced Renewal Night Cream – Light or Rich (50ml) dan YOUTH Radiance C+E (30 kapsul).

Harga asal untuk keseluruhan set penuh ini ialah RM1,675. Tetapi dengan promosi YOUTH skincare kali ini, anda boleh dapatkan dengan harga RM1,340 sahaja (JIMAT RM335).

Dan automatik juga anda akan dapat:

  • Travel Set & Travel Case comel secara PERCUMA (Harga asal lebih RM285)
  • Keahlian PERCUMA (bernilai RM65)
  • Penghantaran PERCUMA (bernilai RM10 flat rate ke seluruh Malaysia)
  • Cashback sebanyak RM101.90

.

Promosi YOUTH Skincare kali ini terbuka kepada sesiapa sahaja, termasuk ahli sedia ada atau yang baru mendaftar sebagai ahli.

Tetapi anda kena cepat, Sebab promosi ini berlangsung sepanjang 1 hingga 30 April 2019, dan sementara stok Travel Beg & Travel Case masih ada sahaja.

.

Best ke Travel Set & Travel Case YOUTH?

.

promosi youth skincare

Didatangkan dalam saiz comel sebegini, YOUTH Travel Set ini sangat handy bagi mereka yang selalu travel.

.

Dihasilkan sangat sesuai untuk mereka yang mementingkan kesihatan dan keseriaan wajah walaupun kerap travel, anda pasti sukakan Travel Case yang amat comel ini.

  • Kualiti bagus daripada material tahan lasak dan kalis air untuk melindungi YOUTH kesayangan anda di dalamnya.
  • Mempunyai dua zip untuk memudahkan membuka dan menutup kembali.
  • Mempunyai tali yang “detachable“, memudahkan anda membawanya ke mana-mana sahaja.
  • Terdapat poket di bahagian dalam dengan ‘tali pinggang’ untuk anda ‘memegang’ barang anda seperti charger dan USB dengan baik.
  • Juga akan menerima Travel Case lutsinar dengan zip jenis slider yang ‘spill-proof‘ dan diluluskan oleh Transportation Security Administration (TSA). Jadi boleh dibawa masuk ke dalam hand luggage semasa penerbangan.

.

promosi youth skincare

Travel Case lutsinar yang diluluskan TSA. Tak perlu risau lagi tak cuci muka dalam flight.

.

Dan bukan beg comel ini sahaja yang anda dapat ya. Tetapi juga YOUTH Travel Set yang dipek dalam botol-botol comel sekali.

  • 1 x YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser 20ml
  • 1 x YOUTH Perfecting Skin Toner 30ml
  • 1 x YOUTH Activating Serum 7ml
  • 1 x YOUTH Advanced Renewal Night Cream – Rich 10g

Saiz tapak tangan sahaja. Comel sesangat!

.

Aduh, melting kan bila tahu promosi dan FREE gift kiyut miyut macam ni?

Tapi, berbaloikan nak menggunakan YOUTH skincare sebagai rutin penjagaan wajah anda?

Boleh rujuk entri penuh tentang YOUTH Shaklee dan Koleksi Testimoni YOUTH.

Selain YOUTH Intensive & Treatment Set ini, Shaklee juga ada menawarkan promosi lain yang lebih eksklusif untuk ahli baru sahaja.

Baca entri Promosi Jom Shaklee untuk info lanjut.

Untuk pertanyaan, order dan daftar ahli, hubungi Ain segera sementara tengah murah dan hadiah PERCUMA best-best ni. Cepat tau.

Ainniah Zulkefli
Pengedar Shaklee Butterworth
Whatsapp 0164214704
COD Seberang Jaya, Sungai Dua, Butterworth, Kepala Batas
Poslaju ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak

Kategori

Arkib

SUBSCRIBE

WhatsApp chat