skincare terbaik untuk kulit kusam

Stressnya hanya Tuhan saja yang tahu bila ada masalah kulit kusam ni kan?

Of course jeles tengok kulit wajah kawan-kawan lain yang glowing dan berseri.

Kalau beramai-ramai plak, mulalah rasa keciiiikkkk je diri sendiri sebab siapa pun tak perasan kita kat situ.

Kalau sebelum ni anda dah cuba bermacam-macam skincare dari yang murah kepada yang mahal, dari produk tempatan kepada produk import, tapi satu pun tak membantu.

Kini anda pasti akan mengukir senyuman kegembiraan dengan Youth.

Skincare Youth kita ni special sangat hasil kajian terperinci selama 8 tahun oleh saintis dan pakar kulit bertaraf antarabangsa.

Dihasilkan 100% dari tumbuhan, bebas kekejaman dan of course dipasarkan setelah terbukti selamat dan berkesan secara klinikal.

Kajian klinikal Youth dinamakan Skin Age Index Test, di mana 10 tanda penuaan diukur pada 100 wanita pelbagai usia dan etnik. Hasil kajian adalah tanpa kompromi!

100% wanita telah dapat kulit yang lebih muda, Dan 2/3 daripada mereka telah mengubah usia kulit kepada sedekad lebih muda!

Mana nak dapat keputusan 100% macam ni.?

Patutlah Youth ni dipatenkan (so far ada 8 paten dan 8 bakal paten). Jadi, Youth eksklusif hanya dari Shaklee sahaja.

.

Tapi, Apa Kaitan Youth Dengan Masalah Kulit Kusam?

.

Disebabkan tindakan Youth dalam menangani pelbagai faktor penuaan kulit, secara tak langsung akan membantu masalah kulit berminyak juga.

Bahan-bahan semulajadi yang digunakan dalam produk Youth, salah satu fungsinya ialah melembap dan menghidratkan kulit.

Kulit yang mendapat kelembapan yang secukupnya tidak mudah berminyak tau.

skincare terbaik untuk kulit kusam

Saja biarkan gambar ni besar sebesar-besarnya. Supaya korang boleh judge sendiri macam mana perubahan kulit Wana lepas 25 hari menggunakan Youth.

“Asyik tengok testimoni orang lain je kan. Ni testimoni sendiri. Yang ni pakai Camera Potrait. Sebab potrait tak menipu gambar dia. Nampak habis segala makhluk asing kat muka. Dua lighting outdoor tapi di dua tempat berbeza.

Wana cuci muka, kulit muka halua ya ampuuunnn. Serius. Patut la muka ada kawah-kawah tu boleh jadi smooth balik. Dia baiki sel-sel kulit kita kan?

Serius tak tau nak cakap memang happy sebenarnya dengan Youth. Finally jumpa skincare yang sesuai. Selepas puluh kali tukar dan tak sesuai. Siap ada kenangan pahit – keluar jerawat banyak kat pipi. Banyak kali. Pastu banyak keluar biji-biji kat bawah mata dan dagu.

Sebelum berShaklee dengan Nad lagi Wana dah stop pakai produk-produk local tu sebab banyak kali cuba tapi memang takde apa-apa perubahan.

Pastu beli pencuci muka biasa kat Watson nak bagi bersih kulit pagi-pagi. Sampai la jumpa Youth ni berkesan kat kulit. Gambar masa pakai produk local takde plak.

Wana pakai Youth ni takde kulit mengelupas, okay je sepanjang 25 har. Dan sejak Wana consume Set Kecantikan Shaklee Wana dah tak pakai bedak apa-apa. Lipstick saja.

Lepas tergerak hati nak pakai Youth, after that makeup semua terus tak pakai sebab nak buat testimoni. Tapi bila kena Youth terus nampak lagi glowing kulit.”

Dah tergoda dengan Youth, cepat-cepat roger Ain. Sebab set promosi dengan pelbagai free gifts hanya sepanjang bulan Mac 2018 sahaja. Tu pun stok limited. Siapa cepat dia dapat! 🙂

.

Klik gambar ini untuk order Youth cepat-cepat sebelum habis!

Categories

WhatsApp chat
%d bloggers like this: