Vitamin Shaklee Untuk Tambah Tenaga | Anda kerap letih lesu walaupun siang masih panjang? Atau kerap mengantuk di siang hari walaupun sebelah malam sebelumnya tidur cukup sahaja?

Lepas tu mulalah bergantung kepada minuman berkafein untuk kekal ‘alert’ dan fokus kan? Hei korang, kafein tu ada kesan sampingan juga ya.

Nak cuba produk tambah tenaga, risaukan takut-takut ada tambahan steroid yang boleh memudaratkan pula kan? Mana la nak cari vitamin untuk tambah tenaga secara semuajadi ya?

 

vitamin shaklee untuk tambah tenaga

Lepas 2 minggu consume CoQ Trol Plus…

“Alhamdulillah. Kurang ngantuk. Pi gym pun dah boleh lama atas cross trainer. Kalau tak pancit ja.

 

vitamin shaklee untuk tambah tenaga

“Best! Malam tu lepak mamak sampai pukul 1.30 pagi. Esok tu second day kursus sampai petang pun still ok.”

 

vitamin shaklee untuk tambah tenaga

“Lepas subuh ambil sebiji. Pastu berdesup semangat 5km.”

 

Nak Lagi Testimoni Vitamin Shaklee Untuk Tambah Tenaga Ini?

 

vitamin shaklee untuk tambah tenaga

“Dulu masa kerja IJN, memang ramai doktor yang saya tahu amal CoQ10. Suplemen jantung dan awet muda. Patient yang kaya-kaya pun mereka bawak ke IJN masa mereka admitted.”

 

 

vitamin shaklee untuk tambah tenaga

“Aida ambil CoQ10 dalam pantang ni memang luar biasa. Walaupun tidur 2-3 jam saja, still bertenaga anda ramai tegur tak nampak macam dalam pantang. Memang best tak rasa penat walaupun baby kerap menyusu and kena pam susu kerap kali.”

 

“Nak share jugak. Actually masa first day Shaklee Academy tu, Nana sepatutnya ting tong habis since semalam tu satu malam tak boleh tidur. Memang tak tidur langsung satu malam. Tapi Alhamdulillah lepas telan CoQ pagi tu rasa macam boleh bertahan. Sebab selalunya kalau Nana tak tidur malam, esoknya Nana qada balik. Ni tak qaada tak apa, tapi boleh stay sampai petang dengan tak menguap apa pun. And rasanya semalam tu tak tidur sebab telan CoQ malam jugak kot hahaha. So jangan sesekali ambik Coq malam yeee. Ambik pagi takpe.”

 

 

vitamin shaklee untuk tambah tenaga

“Wassalam Kak Farah. Saya consume CoQ sepanjang dua hari program. Malam sebelum program tak cukup tidur sebab anak2 berjaga. Risau jgak takut esok tu mesti mengantuk sebab dulu masa study kalau kelas 2 jam pun dah mengantuk. Tapi surprisingly, tak rasa mengantuk dari pagi-petang habis program. Mata pun tahan & badan pun rasa lebih kuat. (Honest review sebab pada awalnya tak rasa nak makan CoQ sebab nak habiskan suplemen lain dulu. Tapi sekarang wajib makan)

 

Kenapa Anda Patut Pilih CoQ Trol Plus Sebagai Vitamin Shaklee Untuk Tambah Tenaga?

Secara fisiologinya, coenzyme Q10 (CoQ 10) bertanggungjawab menghasilkan tenaga dalam setiap sel badan kita. Ia boleh didapati di dalam mitokondria (“sistem janakuasa” dalam setiap sel).

Dan secara praktikalnya, agak susah (boleh dikatakan mustahil) untuk anda dapatkan jumlah coQ10 yang cukup dari pemakanan (boleh rujuk entri CoQ dalam link di bawah). Ditambah pula dengan penurunan paras coQ10 dalam badan seiring dengan peningkatan usia. Kalau tak cepat berganti, yang muda pun cepat letih macam orang tua. Hihihi šŸ˜›

CoQ Trol Plus dihasilkan daripada gabungan mantap berikut:

  • kepekatan CoQ10 yang lebih tinggi, iaituĀ 100mg (100% keperluan coQ10 harian)
  • kombinasi denganĀ 2mg resveratrolĀ (resveratrol menghasilkan lebih banyak ‘sistem jana kuasa’ dan coQ pula akan mengaktifkannya – menjana tenaga)
  • juga dicampurĀ 5mg tocopherolĀ sebagai antioksidan
  • Sistem Penyerapan Berpaten oleh minyak zaitunĀ untuk penyerapan yang lebih baik
  • bebas gluten

Ā Info lanjut tentang produk ini, boleh rujuk entri CoQ Trol Plus Shaklee.

Sebotol CoQ Trol Plus berharga RM148.75 (untuk pengambilan selama sebulan). Semestinya lebih penjimatan jika anda adalah ahli berdaftar Shaklee. šŸ™‚

Belum habis sebotol dah rasa kesan. Anda bila lagi?

 

vitamin shaklee untuk tambah tenaga

Klik gambar ini untuk order dan konsultasi lanjut.

WhatsApp chat