Sememangnya sudah sedia ada Set Berpantang Shaklee yang terdiri daripada Vitalea, ESP, Vita C, B Complex, Ostematrix, Alfalfa Complex dan Omega Guard. Namun, berpantang dengan Shaklee Vivix lebih menambahkan senyuman di wajah ibu-ibu berpantang ini. =)

.

Badan Bertenaga Lepas Bersalin Cesar. Muka Dah Tak Pucat. Luka Cepat Kering

berpantang dengan shaklee vivix

Testimoni Berpantang Dengan Shaklee Vivix

Shieda masa first Cesar, pada usia hujung 20-an, tak ambil Vivix. Hanya ambil Set Berpantang dan add on Zinc. Luka pun cepat sembuh dan kering.

Untuk second Cesar, usia 30-an, Shieda ambil Vivix. Masa tu, rasa sakit Cesar kedua lebih teruk dari yang pertama. Tapi Alhamdulillah asbab ambil Vivix rasa sakit tu kurang. Luka pun cepat kering. Badan pun rasa bertenaga sampai terlupa tengah pantang.

Untuk third Cesar, Shieda baru lepas habis pantang ni. Ambil Vivix juga sebab dah tahu sakit Cesar macam mana.

Pengalaman tak boleh lupa, Cesar ketiga ni muntah-muntah lepas Cesar. Sebelum tu tiada. Masuk makanan je muntah. Sampai menggigil tak bertenaga sebab makanan semua keluar. Doc dan nurse risau sebab nampak muka pucat sangat malam tu lepas 6 jam puasa.

Dan Shieda memang ada thalassemia. Hb memang low. Malam tu jugak ambil Vivix dan esok pagi nurse cakap muka dan tak sepucat semalam. Luka pun cepat kering dan baik.” (Shieda Balqis)

.

Husband Terkejut Bila Luka Dah Tutup Kering

testimoni berpantang dengan shaklee vivix

Ain sempat perhabis Vivix masa pantang sebab tinggal sikit saja. Ini first time Cesar. Luka kat kulit ceat kering. Hari kedua husband tegur dengan terkejutnya, “Dah cantum elok kulit dan kering!”.

Masa tu juga first time pantang ambil Zinc juga. Siapa-siapa nak bersalin terus suggest berpantang dengan Vivix dan Zinc juga. Risau juga sebab seminggu tu keluar masuk hospital (baby prem) dan banyak sungguh bergerak sana sini.” (Ainniah Zulkefli)

.

Luka Cepat Baik. Tiada Kesan Luka, Nampak Garis Halus Je

testimoni berpantang dengan shaklee vivix

Berpantang Dengan Shaklee Vivix

Saya bersalin baru ni pun emergency Cesar. Serius takut nak menghadapinya sebab tiada pengalaman Cesar. Tekad beli Vivix sebab baca pengalaman orang yang berpantang dengan Vivix ni best. 

Alhamdulillah luka cepat baik, tiada kesan pun luka tu, nampak garis halus je sekarang. Pantang pun tak rasa macam bersain Cesar, rasa macam bersalin normal je. Lepas 3 minggu siap boleh mandikan dan menjaga kakak-kakak si baby (3 dan 2 tahun).

Doc pesan jangan angkat benda berat, haaa itu memang jaga sampai sekarang.” (Idayu Rosli)

.

Luka Baik Dalam 2 Minggu, Badan Cergas Sangat

Saya anak first Cesar tak kenal Shaklee lagi. Nombor 2 pun Cesar, minum Vivix, luka baik dalam 2 minggu, rasa cergas sangat-sangat. Orang tegur nampak macam tak pantang. Masa yang first, luka bersalin ambil masa sebulan, baru nak baik.” (Indira Ananth)

.

Muka Tak Pucat, Luka Dah Baik Dalam 2 Minggu

Syida pun berpantang dengan Set Pantang Shaklee full set masa anak pertama dan kedua. Cumanya anak kedua Syida add on Vivix. Orang memang tegur cergas dalam pantang.

Ena datang lawat Syida masa anak kedua cakap muka tak pucat langsung macam bukan tengah pantang. Luka dalam 2 minggu dah baik dan tak sakit dah. Syida bersalin normal kedua-dua anak.

Masa bersalinkan anak kedua ni, luka kena jahit banyak sikit banding anak pertama sebab doktor terpaksa gunting sebab baby dah lemas time tu.” (Syahida Ali)

.

Teruja Bila Luka Cepat Baik, Badan Pun Bertenaga

Ena nak kongsi pengalaman Ena sendiri. Ada beza berpantang dengan Set Berpantang Shaklee bersama Vivix dengan tak. Dua-dua, Ena dah rasa.

Masa berpantang anak first tak ambil apa-apa suplemen, luka bersalin lambat baik. Even sebulan dan lepas berpantang pun kadang-kadang datang lagi rasa ngilu tu.

Bila amal Set Berpantang Shaklee termasuk Vivix, dalam masa seminggu dah tak rasa apa-apa kat tempat jahit. Tapi Ena still jalan slow juga. Kena jaga juga.

Sendiri rasa pelik dan teruja bila luka cepat baik. Badan pun cepat recover, bertenaga dan kulit pun makin berseri.

Ramai yang tegur, Ena tak macam baru lepas bersalin jer.” (Aeinna Musa)

.

Ingin berpantang dengan gembira dengan Set Berpantang Shaklee dan Vivix juga? Whatsapp Ain 016-4214704 untuk info lanjut dan order.

Kategori

Arkib

SUBSCRIBE

WhatsApp chat