Testimoni Pengguna Set Menyusu Shaklee merupakan kisah benar, consumers yang konsisten dan dah jatuh cinta dengan set ini. Salah seorangnya ialah admin sendiri Alhamdulillah.

testimoni pengguna set menyusu shaklee 1

Assalamualaikum, okay ke ESP?

ESP ok. Susu badan full. Hehe.

Alhamdulillah hehe suka Fahim, kenyang dia.

Susu pekat skit.

Alhamdulillah. Continue consume. InsyaaAllah dapat manfaat untuk 2 orang tu.

InsyaaAllah continue.

 

testimoni pengguna set menyusu shaklee

“Alhamdulillah rasa energetic sket after consume Vitalea dengan Ostematrix. Jannah selalu bangun untuk pam tengah malam. Before ni selalu terlajak untuk pam. Memang takkan dengar alarm. Sebab terlalu penat. Since consume Shaklee ni jadi macam senang and alert pada alarm untuk bangun. Tak tipu. Haha. Somehow even tak take a nap masa lunch time dekat office pun, bila balik rumah tu badan rasa ok sket compared to dulu.

 

testimoni pengguna set menyusu shaklee

Testimoni Pengguna Set Menyusu Shaklee

“Consume Set Menyusu Shaklee untuk banyakkan susu jer pun. Tapi dapat macam-macam ‘side effect’ lain – badan cergas dan bertenaga, tiada lagi rambut gugur, kulit cerah berseri, dulu sembelit kini lebih lawas, dan tiada lagi sakit lutut.”

 

Nak Lagi Testimoni Pengguna Set Menyusu Shaklee?

 

Ada ni haa….

 

testimoni pengguna set menyusu shaklee

“Dah tiga minggu try and sangat happy and berpuas hati dengan Shaklee. First”, sebab rasa badan jadi sihat and cergas even though dalam pantang tak cukup tido sebab layan baby yang cranky nangis siang malam. Second, sebab milk production improved in term of quality and quantity. Susu jadi lebih pekat (thanks to ESP) and I like the yellowish tinge of vitamin B Complex. Kalau awal-awal dulu max dapat 20oz./day, sekarang ni dapat 30-35oz./day. Yeay! Third, sebab Shaklee maintain kesihatan saya and baby. Kami baru pulang bercuti dari Kelantan – Muar – KL – Kuantan – Pasir Puteh (6 days journey). Baby umur 40 hari. She remained well tak demam-demam or kembung pun. Same goes to me, langsung tak rasa penat. Shaklee memang best!

 

testimoni pengguna set menyusu shaklee 1

Syukur. Berjaya jgak Ain penuhkan deep freezer dengan EBM sebelum start balik kerja. Saya konsisten ESP & Alfalfa.”

 

testimoni pengguna set menyusu shaklee 1

Testimoni Pengguna Set Menyusu Shaklee

“Alhamdulillah bertenaga sampai ke petang. Sebelum ambil ESP tu mudah penat. Baby pun nampak macam best je menyusu sebab susu dah pekat. Sebelum ni susu cair. Peppermint GingerPlus memang terbaik. Sebelum ni memang badan mudah sangat kena angin. Silap makan skit je memang tak selesa.”

 

Tak tahu nak pilih suplemen yang mana untuk menyusukan bayi? Cuba fahamkan dahulu, apa Keperluan Nutrisi Ibu Menyusu (klik link untuk terus membaca).

 

ainniahzulkefli

Klik gambar untuk order dan konsultasi penuh dari saya.

Kategori

Arkib

SUBSCRIBE

WhatsApp chat