testimoni carotomax shaklee

Testimoni Carotomax Shaklee

Carotomax Shaklee ialah suplemen antioksidan yang membekalkan 6 karotenoid penting untuk kesihatan tubuh – astaxantin, alfa-karotena, beta-karotena, likopena, lutein dan zeaxantin.

Setiap hidangan Carotomax (sebiji sehari) menyediakan 13mg karotenoid yang mana ini bersamaan dengan 1.5 kali ganda lebih berbanding anggaran purata pengambilan harian.

Tahukah Anda, sekiranya diet seharian anda kekurangan sayur-sayuran dan buah-buahan, anda mungkin tidak mendapat nutrisi yang cukup yang mampu melindungi tubuh anda?

Shaklee memanfaatkan perlindungan antioksidan daripada buah-buahan dan sayur-sayuran dengan menghasilkan pelbagai bentuk karotenoid semulajadi.

testimoni carotomax shaklee

Anda TIDAK MUNGKIN dapat kesemua nutrisi ini sebagaimana yang boleh anda peroleh dari sebiji Carotomax setiap hari.

.

Carotomax juga mengandungi ekstrak pekat dari tomato, mikroalga, marigold dan minyak kelapa sawit.

Sumber dari pakar nutrisi Shaklee menyatakan, kuasa antioksidan Carotomax adalah 20 kali ganda lebih daripada suplemen antioksidan yang lain! (Baca juga tentang suplemen antioksidan lain iaitu Vitamin C dan Vitamin E)

Antara kebaikan mengamalkan Carotomax ialah:

  1. mengekalkan kesihatan kulit dan menggalakkan awet muda
  2. menyokong sistem imun badan
  3. untuk kesihatan jangka masa panjang

.

DISCLAIMER : ENTRI INI ADALAH ENTRI SUPLEMEN (MAKANAN TAMBAHAN). BUKAN BERTUJUAN MENDIAGNOS, MENGUBAT, MERAWAT, MENCEGAH SESUATU PENYAKIT. PENGHIDAP MASALAH KRONIK DINASIHATKAN MENDAPAT NASIHAT DOKTOR YANG MERAWAT TERLEBIH DAHULU. SETIAP TESTIMONI IALAH KESAN PERBADI. KEPUTUSAN MUNGKIN BERBEZA BAGI ORANG LAIN.

 

Whatsapp Ain Untuk Order dan Konsultasi Lanjut