PROMOSI OMEGA GUARD sepanjang Januari 2020 ini guys! Beli 2 Botol Diskaun 5%. Atau beli 4 set promosi ini (total 8 botol) akan dapat percuma sebotol Omega Guard (Beli 8 Dapat 9 Botol).

Untuk yang belum tahu apa kepentingan “lemak baik” ini, omega-3 bermanfaat untuk:

 • kesihatan jantung
 • menyokong fungsi otak
 • kesihatan sendi
 • ibu hamil dan menyusu (termasuk bayi dalam kandungan dan yang disusukan)
 • kecantikan kulit
 • membantu penurunan berat badan yang sihat
 • menggalakkan sistem imun
 • mengawal selia penghasilan dan fungsi hormon dalam badan

Untuk detail lebih lanjut, boleh baca entri 8 Khasiat Omega-3 Fish Oil Untuk Kesihatan Kita.

promosi omega guard

Harga promosi Omega Guard : (1) Twinpack RM258.88 (JIMAT RM13), (2) 8+1 botol RM1035.50 (JIMAT RM129) dengan keahlian & pos PERCUMA, serta cashback RM41.

.

Selain promosi Omega Guard, kita ada banyak lagi promosi produk lain!

.

Berita gembira juga buat penggemar ZINC COMPLEX, kerana sepanjang bulan Januari 2020 ini, dengan pembelian sebotol Zinc Complex, akan mendapat PERCUMA sebotol Zinc Complex lagi. Buy 1 FREE 1 tau. Jimat 50%!

Zinc Complex antara produk Shaklee yang berkesan, mampu milik dengan harga runcit RM56 sebotol, dan boleh tahan sehingga 4 bulan (120 tablet).

Baca kelebihan Zinc Complex di entri Zinc Complex Shaklee Is Back!.

promosi zinc complex shaklee

Ni kalau nak beli sebotol sahaja pun, TERPAKSA terima lagi sebotol PERCUMA. Kalau beli 2 botol, akan dapat 4 botol dan seterusnya. Bulan ini sahaja korang. Harga runcit sebotol ialah RM56.25.

.

Untuk anda yang dah habis stok atau nak cuba rangkaian penjagaan kulit wajah YOUTH pula, bulan inilah anda boleh dapatkan PERCUMA Radiance C+E dengan belian produk YOUTH minima 200uv dalam satu resit.

Perlu ke Radiance C+E yang mengandungi vitamin C & E tulen berkepekatan tinggi tu? Baca kehebatan dan kelebihan Radiance C+E dalam entri Shaklee YOUTH Radiance C+E Review. Untuk melihat sendiri keberkesanan produk YOUTH, boleh rujuk Koleksi Testimoni YOUTH ini ya.

promosi percuma radiance c+e youth

Nak tengok produk YOUTH mana untuk cukupkan 200uv untuk dapatkan percuma Radiance C+E ini, rujuk Senarai Harga Produk Shaklee. 200uv bersamaan kira-kira RM700.

.

Promosi terakhir ialah promosi WELCOME SETS, khas untuk ahli baru sahaja. Kalau sebelum ini Shaklee telah tawarkan 3 Welcome Sets (Vivix Welcome Set, YOUTH Welcome Set dan Daily Essential Welcome Set), bulan ini Shaklee tambah dua lagi Welcome Set baru iaitu Prenatal Welcome Set dan Postnatal Welcome Set.

Hey, semua Welcome Sets ini istimewa ok. Sebabnya, anda layak dapat semua di bawah:

 • Diskaun 10% dari harga AHLI (ahli sedia ada pun tak dapat diskaun ni)
 • Keahlian PERCUMA bernilai RM65 (walaupun ada set yang tak cukup 200uv – syarat keahlian percuma ialah belian minima 200uv dalam satu resit)
 • Penghantaran PERCUMA (jimat lagi RM10)
 • Cashback (berbeza mengikut Welcome Set yang dipilih)
 • Redeem Welcome Sets lain dalam masa 60 hari dari tarikh mendaftar (masih berpeluang beli Welcome Sets selain yang telah dibeli, dengan penjimatan & cashback seperti dalam syarat)

.

promosi shaklee januari 2020

Senarai harga runcit Welcome Sets adalah seperti di dalam bulatan ungu (harga selepas diskaun).

.

Ainniah Zulkefli
Pengedar Shaklee Butterworth
Whatsapp 016-4214704
COD Seberang Jaya, Sungai Dua, Kepala Batas, Bertam
Poslaju ke seluruh Malaysia