testimoni esp shaklee untuk

Kalau nak dikumpulkan semua testimoni ESP Shaklee untuk penggunanya, memang tak terkira banyaknya!

Mari kita tengok beberapa feedback pengguna yang dah jatuh cinta dengan ESP Shaklee ni.

.

1# Testimoni ESP Shaklee Untuk Masalah GASTRIK

.

“Wawa dulu ada pengalaman gastrik teruk sampai pengsan!

Ni waktu zaman belajar 2010/2011. Tak boleh langsung lapar, tak boleh langsung kenyang. Alih-alih badan yang kurus kering sebab makan cukup syarat. Hehe.

Kat rumah memang prepare ubat gastrik dalam peti ais. Sampai macam kalih dah. Duu tak suka makan ubat tu sebab rasa macam ubat gigi kan.

Lepas jumpa ESP tahun 2014, Wawa makan ESP tak henti sampai sekarang. Alhamdulillah, belum pernah kena gastrik lagi. Ubat pun dah lama tak jumpa. Alhamdulillah, Shaklee effect pada Wawa.

.

2# Testimoni ESP Shaklee Untuk Ibu MENYUSU

.

“Saya pun consume ESP untuk menyusu anak kedua. Alhamdulillah, ESP bantu saya sihat, susah demam, bertenaga, susu untuk anak mencukupi dan mengenyangkan. Anak saya pun tidur lama. Yang paling best, kulit saya pun cerah dan licin Alhamdulillah. Nampaklah kulit saya ni sihat.

Saya memang tak boleh miss ESP. If ter-miss sekali rasa tak sedap jer, rasa tak lengkap jer hidup.”

.

testimoni esp shaklee untuk

.

3# Testimoni ESP Shaklee Untuk Kesihatan KULIT

.

“Saya mula makan ESP kerana masalah kuku rapuh. Alang-alang ambil set kulit cantik plus Zinc Complex. Alhamdulillah kuku semakin pulih.

Dan baru tadi saya perasan keloid pada lengan kiri saya selepas pembedahan 22 tahun dulu dah semakin pudar dan lembut. Sebelum ni ia keras dan timbul. Syukur sangat.”

.

4# Testimoni ESP Shaklee Untuk KURUS SELEPAS BERSALIN

.

“Start ambil ESP lepas bersalinkan anak kedua. Saya ambil Set Bersalin Premium. Memang bertenaga masa dalam pantang compared dengan masa anak first. Yang paling best, berat badan pun turun dengan gembira! Masa pregnant punyala berat sampai 97kg. Lepas pantang habis jadi 65kg jer.

Ini tengah pregnant anak ketiga tengah trimester pertama harapkan ESP je ni sebab alah banyak benda tak lalu makan. Mujur ESP bagi tenaga, ada lah tenaga untuk uruskan anak-anak dan hal rumahtangga. Kalau tak, memang melepek jer ler.”

.

5# Kawan tanya, “Pakai produk Korea ke kasi nampak Glowing?

.

“Assalamualaikum, saya nak share pengalaman minum ESP. Mula-mula minum rasa tak yakin sebab terbaca info yang salah tanpa kaji selidik soya tak elok untuk perempuan dan lelaki. Dengar-dengar juga dari mulut-mulut yang bercerita minum soya semasa mengandung baby boleh dapat alergik yang teruk.

Bila cuba sendiri nikmatnya ESP memang tak sama dengan soya yang ada kat pasaran. Tak manis, tak tawar. Rasa soya ESP dah sangat perfect kalau tak bancuh dengan perisa lain.

Masa minum ESP saya amakan juga Alfalfa untuk masalah alergik, Vitamin C untuk sistem imun, GLA untuk masalah irregular period cycle. Rasa bahagia yang teramat ambil 4 suplemen Shaklee ni.

‘Mak’ Shaklee saya bagitau yang ESP juga boleh dibuat masker. Saya cuba buat masker ESP & Alfalfa. Ya Allah lembut moist sangat kulit. Lepas buat tu makan GLA sebelum tidur.

Kebetulan kawan mak sakit, jenguk dia sambil borak. Tiba-tiba kawan saya tanya, “pakai produk Korea ke kasi nampak glowing?”. Rahsianya suplemen Shaklee la, saya makan konsisten. Terus dia pun terjebak dengan Set Cantik Shaklee.”

.

Klik gambar ini untuk order dan konsultasi.

Kategori

Arkib

SUBSCRIBE

WhatsApp chat