Promosi bulan Ramadhan kali ni, Shaklee tawarkan produk-produk yang sangat sesuai untuk diambil seisi keluarga.

Bagi kami sekeluarga, dah beberapa tahun kami jadikan Performance Drink & Cinch Shake santapan ‘wajib’ bersahur dan/atau berbuka. Berbeza sangat kalau ambil dan kalau tak ambil dua ni masa berpuasa.

promosi bulan ramadhan

.

Promosi Bulan Ramadhan: Beli 2 Diskaun 10%

.

PERFORMANCE DRINK (Produk Popular Dalam Promosi Bulan Ramadhan Shaklee)

  • Membekalkan tenaga segera dan berterusan
  • Menggantikan air yang hilang semasa melakukan aktiviti fizikal
  • Mencegah dehidrasi
  • Menghilangkan rasa haus selepas seharian berpuasa
  • Mengelakkan cramp
  • Melembapkan kulit
  • Mengelakkan keletihan walaupun bekerja di bawah terik matahari
  • Menggantikan minuman isotonik bergula

.

Sehingga 31 Mei 2020, pembelian mana-mana 2 tong Performance Drink akan dapat diskaun 10%.

  1. Lemon Lime x 2
  2. Orange x 2
  3. Lemon Lime + Orange

.

Pastikan anda mencuba koleksi Resepi Performance Drink ini kalau dah beli ya.

Secara peribadinya, saya dapat rasakan tenaga luar biasa bila bersahur dengan PD. Dan sangat refreshing dan lega sangat buat minuman pertama semasa berbuka puasa! 🙂

promosi bulan ramadhan

Harga promosi : RM267.75 (2 x Lemon-lime), RM155.25 (2 x Orange), RM211.50 (Orange + Lemon-lime)

.

CINCH SHAKE

  • Sumber protein berkualiti tinggi
  • Membekalkan tenaga lebih lama
  • Mengurangkan rasa lapar dan kenyang lebih lama (GI rendah)
  • Membantu mengurangkan berat badan (sebagai “meal replacement“)
  • Didatangkan dengan 3 perisa – vanila, choc, latte

.

Pembelian mana-mana set di bawah sehingga 30 Mei 2020, akan dapat diskaun 10%:

  1. Perisa Vanila x 2
  2. Perisa Choc x 2
  3. Perisa Latte x 2
  4. Perisa Vanila + Perisa Choc
  5. Perisa Vanila + Perisa Latte
  6. Perisa Choc + Perisa Latte

Harga promosi : RM326.25 bagi mana-mana kombinasi 2 perisa Cinch Shake.

.

CINCH TEA MIX

  • Penggalak tenaga semulajadi (energy booster)
  • Membantu mengurangkan berat badan (5 kcal sahaja setiap hidangan)
  • Penggalak fokus, membantu bekerja dengan lebih fokus
  • Meningkatkan metabolisma
  • Membantu mengawal selera makan
  • Meningkatkan pembakaran lemak 3 kali ganda bagi yang bersenam

.

Wah. Melihatkan kebanyakan point di atas, Cinch Tea Mix ni sesuai sangat buat anda yang dah lama berusaha nak turunkan berat badan.

Kan semasa berpuasa kita dilarang makan minum di siang hari, dah kurang pengambilan kalori harian tu. Apa lagi? Tingkatkan metabolisma pada masa yang sama supaya lebih banyak lemak dapat dibakar. Hasilnya, berat senang turun dan tak mudah rebound (sebab metabolisma dah tinggi).

Alang-alang tu, tengah promosi bulan Ramadhan ni grab terus 2 kotak, dapat juga diskaun 10%. Sekotak mengandungi 28 sticks dan promosi ini sah sehingga 30 Mei 2020 sahaja.

Info lanjut Cinch Tea Mix

.

MEAL SHAKES

  • Meningkatkan imuniti kanak-kanak
  • Multivitamin pelengkap nutrisi kanak-kanak ‘picky eater’
  • Ditambah serat untuk membantu kanak-kanak yang sembelit
  • Membantu mengurangkan masalah berat badan
  • Meningkatkan fokus dalam pembelajaran

.

Kalau Anda Pertama Kali Ajar Anak Berpuasa?, bolehlah beri cuba Meal Shakes untuk bantu anak berpuasa penuh insyaaAllah.

Pembelian 2 tong Meal Shakes sehingga 30 Mei 2020, akan dapat diskaun 10%.

promosi bulan ramadhan

Harga promosi : RM236.25 (Twin pack Cinch Tea), RM216 (Twin pack Meal Shakes)

.

Untuk mana-mana promosi bulan Ramadhan di atas, pembelian mana-mana 2 Twin Set di atas pula, akan dapat PERCUMA Beg “Shaklee Pack and Go (seperti dalam gambar poster pertama).

Contoh : 1 Twin Pack Meal Shakes + 1 Twin Pack Performance Drink (total 4 tong). Kalau beli 8 tong dapat 2 beg.

Bagi anda yang kerap mengalami masalah kesihatan semasa berpuasa, boleh rujuk entri Set Puasa Lengkapkan Nutrisi Semasa Ramadhan untuk panduan produk untuk menyokong kesihatan anda semasa berpuasa.

.

Promosi Bulan Ramadhan Ni Juga Ada Vivix Twin Pack Diskaun 5%

.

Sepanjang bulan April 2020 juga ada promosi Vivix. Beli 2 botol diskaun 5% untuk anda.

Automatik keahlian PERCUMA, pos PERCUMA, beg kertas “Live Vibrantly” percuma dan layak dapat cashback juga.

Info lanjut Vivix

Koleksi Testimoni Vivix

promosi vivix shaklee

.

Pomosi Welcome Sets Untuk Ahli BARU Sahaja

.

Kini, ada 3 cara untuk ahli BARU mendaftar:

  1. Yuran pendaftaran RM35
  2. PERCUMA keahlian dengan belian minima 100uv dalam satu resit
  3. PERCUMA keahlian dengan pembelian mana-mana Welcome Sets di bawah.
    • Prenatal Welcome Set
    • Postnatal Welcome Set
    • Daily Essential Welcome Set
    • YOUTH Welcome Set

.

Kelebihan Grab Welcome Set Selain Keahlian PERCUMA:

  • Penjimatan 10% dari harga AHLI (ahli sedia ada pun tak dapat harga semurah ini)
  • PERCUMA pos
  • Boleh redeem Welcome Sets lain dalam masa 60 hari
  • Cashback sehingga 11% (RMXXX)

.

Promosi Welcome Sets adalah sepanjang bulan April 2020 dan selagi stok masih ada sahaja.

welcome sets april 2020

Untuk pertanyaan dan order, whatsapp saya Ain 016-4214704 😉

Kategori

WhatsApp chat