ASAS

Peppermint

  • Melega & menenangkan perut
  • Menangani masalah kembung dan berangin
  • 90 tablet sebotol

Herblax

  • Daun senna, herba yang ‘mesra usus’
  • Menangani masalah sembelit
  • Menggalakkan kesihatan sistem pencernaan
  • Sebotol 90 tablet

POPULAR

Peppermint

Herblax

DTX Complex

  • Milk thistle ialah sejenis tonik hati
  • Mencantikkan kulit
  • 120 tablet sebotol

Alfalfa

  • Sifatnya yang alkali, ‘melawan’ keasidan yg disebabkan toksin
  • 330biji (S), 700biji (L)

PREMIUM

Peppermint

Herblax

DTX

Alfalfa

Vivix

  • Polifenol ialah sumber antioksidan yang baik
  • Energy booster
  • Sebotol untuk sebulan

Testimoni Set Detox Shaklee : Apa Kata Mereka?

Saya amalkan Set Detox Shaklee (Alfalfa + Herblax) dan Lecithin, eat clean (kurang gula putih, nasi putih, tepung), makan suku-suku separuh dan defisit kalori. Berat turun dari 68kg kepada 60kg.Umi Nazrah

Total loss 6kg.

Best. Buncit kat perut dan tak kelihatan.Azliza

Raya tahun lepas XL, raya tahun ni M pun still longgar. Tak nak lah ambik saiz S. Kang ikut fitting badan sungguh. Hehehe.Halimatus Saadiah

Salam. Nak share jgak walau tak setara mana. Dari 86.2kg kepada 79.6kg.” (Norliza) Norliza

Berusaha turunkan berat badan untuk kurangkan risiko darah tinggi dan kolesterol. Hasil detox cara Shaklee dan amalkan set detox Shaklee, berjaya turun lebih 15kg. (Master Dosh) Master Dosh

Mak saya 63 tahun saiz boleh tahan montel. Setahun lepas saya mula eat clean mak kata nak join. Mak mula beli macam-macam peralatan workout, workout daily, air kosong banyak, control food portion, …. dia berjaya turun berat badan! Size baju 54 jadi 50.” Halimatus Saadiah

WhatsApp chat